El Quadis CNM té un obstacle real a la capital d'Espanya

La piscina del Real Canoe sempre ha estat un escull difícil de superar per a l'equip mataroní

El dissabte a les 13:15 hores el Quadis CN Mataró té un partit complicat a la piscina del Real Canoe, que sempre ha estat un escull molt difícil de superar. Aquesta temporada l'equip madrileny no està tan fort, ja que és vuitè amb 23 punts a 12 punts de l'equip de Beto Fernàndez, que ocupa la quarta plaça. Però allà equips com el Medi (només va treure un empat a 7) i el Terrassa (victòria per 8-10) van haver de patir per puntuar, i el Sant Andreu hi va perdre per 6-5. Per tant no es pot esperar un partit fàcil...

Waterpolo Quadis CNM - Real Canoé

A la primera volta aquí a Mataró ja va costar guanyar per un ajustat 11-9, amb un partit que va acabar amb "tangana", cosa que segur que no col·laborarà a que l'ambient sigui massa plàcid.

Crònica del partit de la 1a volta

Com es pot veure aquí sota l'equip del Centre, només ha pogut guanyar en 3 de les 25 vegades que ha jugat a la piscina del Canoe, i les tres últimes visites han estat derrotes.

Resultats històrics a la piscina del Canoe

Descans de La Sirena per la disputa de l'Eurocup de seleccions

Aquest cap de setmana La Sirena CNM no juga. Hi ha descans degut a la disputa a Pontevedra de la fase final d'un nova competició de seleccions anomenada Eurocup LEN de seleccions.
Amb la selecció espanyola hi són Marta Bach i Helena Lloret, les dues jugadores de La Sirena. Avui divendres a les 20:30 hores s'enfronten a Rússia en les semifinals, buscant un lloc en la final de demà.