Dissabte és dia d'Eurolliga al Complex Joan Serra

La Sirena CN Mataró rep el CN Sabadell, però amb l'eliminatòria pràcticament decidida per 12-3 de l'anada

Waterpolo La Sirena CNM - Sabadell

Semblava que el 17 de març podria ser una jornada molt important per a La Sirena amb la tornada dels quarts de final de l'Eurolliga davant el CN Sabadell. Però el resultat del partit d'anada ha descolorit una mica aquest partit entre els dos grans rivals, ja que l'eliminatòria està pràcticament sentenciada després del 12-3 de Sabadell. Faria falta alguna cosa més que un miracle, perquè es pogués remuntar un resultat així davant un dels millors equips del món.

Waterpolo La Sirena CNM - CN Sabadell

Però bé, s'ha de jugar i sempre és atractiu veure un partit entre dos dels millors equips d'Europa. Aquesta vegada es jugarà a les instal·lacions del complex Joan Serra (dissabte 12:45 hores), en haver-hi accedit l'equip vallesà, que ja està acostumat a jugar en aquesta instal·lació encara que sigui a ple hivern. De fet aquesta temporada ja hi ha jugat dues vegades en la final de la Copa Catalunya (4-8) i en el partit de lliga de la 2a volta (5-10). A més els dos equips s'han enfrontat en la Supercopa d'Espanya (10-5) i en el partit de lliga a Sabadell (12-7).

Tercer partit d'Eurolliga entre els dos equips

Aquest serà el 29è partit de La Sirena en la màxima competició continental, i serà la tercera vegada que els dos equips es troben en partit de la màxima competició europea. Anteriorment van jugar a la 2a fase de la temporada 2015-16 disputada a Lille amb victòria sabadellenca per 15-6 i en el partit pel tercer i quart lloc de la temporada passada amb victòria de les de Nani Guiu per un més ajustat 7-5.

Els partits de l'equip del CN Mataró a l'Eurolliga

180316Wa_sabadell

No cal recordar massa que l'equip sabadellenc ha guanyat sempre que ha jugat a Mataró i les sirenes, intentaran buscaran un triomf de prestigi... i possiblement ja pensant en una nova Final Four de la Copa LEN, que possiblement tornarà a ser el gran objectiu de la temporada, intentant revalidar el títol de fa dues temporades.

Les visites del Sabadell a Mataró

Com diem el Sabadell ha guanyat sempre a Mataró, en les diferents competicions (Divisió d'Honor, Copa Catalunya, Supercopa Estatal) en què s'han enfrontat al Complex Joan Serra. Tot i que s'ha de dir que la temporada 2015-16 en partit de "play-off" final de lliga va haver de fer-ho als penals, quan el partit havia acabat en empat.

Així estan els quarts de final

180130Wa_Sorteig

En els altres partits d'anada els resultats van ser aquests:

UVSE Budapest - Padova 7-7
Dunaujvaros - Orizzonte Catània 10-13
Kirishi - Olympiakos del Pireu 10-10

Per tant si els equips que han de jugar a casa seva fan valer el factor camp hi podria haver una Final Four amb dos equips italians i un grec, acompanyant al previsible CN Sabadell. I a la Copa LEN La Sirena CNM, podria trobar-se novament amb Kirishi i UVSE Budapest, a part de l'altre equip hongarès del Dunaujvaros. Ja veurem...