Victòria còmoda del Quadis CNM davant del cuer

Com s'esperava, l'equip mataroní ha guanyat clarament el Molins de Rei, i continua en 4t lloc

El Quadis CN Mataró, com s'esperava, s'ha retrobat amb el triomf en el partit que l'ha enfrontat el dissabte al migdia al cuer de la Divisió d'Honor, i amb els tres punts conserva el quart lloc de la màxima categoria, que serà posat a prova més seriosament el proper cap de setmana amb el desplaçament a la piscina del "Medi".

Waterpolo Quadis CNM - Molins

L'equip local ha sortit fort decidit a decidir el matx per la via ràpida i s'ha posat 4-0 amunt. Però el Molins de Rei ha reaccionat amb un gol al final del primer quart i un altre a l'inici del segon i això ha fet despertar, ara sí sense contemplacions, l'equip mataroní que ha fet un parcial de 10-0, per portar el marcador fins el 14-2, que ja s'ha mogut poc fins al final.

QUADIS CN MATARÓ 15-3 MOLINS DE REI

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (4), Samu Ruiz, Marc Corbalán, Víctor Fernàndez (1), Edu Mínguez (1), Lluc Bertran (1), Raül Loste (1), Àlex Codina (2), Pol Barbena, Albert Merino (1), Germán Yáñez (4), Xavier Casabella.
PARCIALS: 4-1, 2-1, 4-0, 5-1.