La Sirena CNM afronta el duel català de l'Eurolliga de waterpolo

L'equip mataroní juga el dissabte a les 13:15 hores a Sabadell l'anada dels quarts de final

180223Wa-Cartell

Aquest dissabte a les 13:15 hores arriba l'hora de la veritat a l'Eurolliga de waterpolo. La Sirena CN Mataró juga a les piscines Carles Ibars de Sabadell l'anada dels quarts de final de l'Eurolliga contra el potentíssim CN Sabadell, un equip amb ganes de recuperar el ceptre continental que va perdre la temporada passada a Kirishi.

180223Wa_Sabadell

I allà l'equip de Florin Bonca buscarà un bon resultat que li permeti poder decidir l'eliminatòria, o almenys poder lluitar per ella, el proper 17 de març en el partit de tornada que finalment es disputarà en el complex Joan Serra del CN Mataró. En ser competició europea no es podria disputar en piscina descoberta, però l'equip sabadellenc ha acceptat, ja que és habitual que els partits entre els dos equips en la competició domèstica es disputin en aquesta instal·lació, encara que sigui durant l'hivern.

És evident que l'estadística no està amb La Sirena CNM. Des de la temporada 2005-06, en la qual l'equip mataroní va pujar a la Divisió d'Honor, aquests dos equips s'han enfrontat ni més ni menys que en 57 ocasions, de les quals 34 han estat en les sis últimes temporades. I només en una ocasió (final Copa temporada 2015-16) s'ha pogut trencar la supremacia sabadellenca, i en una altra (lliga 15-16) es va empatar i es va perdre als penals. Però per què no podria tornar a passar?

Serà aquest el tercer enfrontament a l'Eurolliga entre els dos equips. La temporada 2015-16 es van enfrontar a la 2a ronda amb victòria sabadellenca per 15-6 i la temporada passada es van trobar en el partit pel 3r i 4t lloc i les de Nani Guiu van guanyar per 7-5.

 

Serà el 28è partit del CN Mataró en competició europea

Recordem l'historial complet de l'equip del CN Mataró, en la primera temporada com a CNM El Tot i en les següents com La Sirena CNM, on trobem 11 victòries, 2 empats i 14 derrotes.

La història de l'equip femení del CN Mataró a l'Eurolliga