La Sirena CN Mataró paga un mal inici i s'acomiada de la Copa

El Sant Andreu ha sortit en tromba (5-0) i després ha sabut gestionar bé el seu avantatge per passar a semifinals

180216Wa_Final6

La Sirena CN Mataró ha caigut a les primeres de canvi en la Copa de la Reina que s'està disputant des d'avui divendres i fins al diumenge a la piscina Josep Vallès del barri barceloní de Sants. Ha pagat un mal inici de partit, en el qual s'ha vist superat per un Sant Andreu letal, que ha posat un 5-0 al marcador. Després l'equip de Florin Bonca ja ha anat a remolc, sense possibilitats mai de poder culminar la remuntada, i ha acabat perdent per 11-8. El CN Sant Andreu demà serà qui s'enfrontarà al CN Sabadell a la semifinal.

Sortida letal del Sant Andreu

Com diem l'equip andreuenc ha sortit en tromba. Paula Crespi, que seria la MVP del partit, ha marcat en el seu primer atac i després, aprofitant les aturades de la portera suplent de la selecció i cedida pel Sabadell, Maria Elena Sànchez, ha sortit a la contra per anar materialitzant gol en cada atac i fer pujar un increïble 5-0.

I diem increïble perquè en els tres partits que havien jugat aquests dos equips en aquesta temporada (Copa Catalunya, Supercopa Estatal i Lliga) les andreuenques no havien superat mai els 7 gols en els 32 minuts de partit, i avui n'havien fet 5 en 5 minuts.
En el tram final del primer quart ha reaccionat La Sirena, sobretot Laura Vicente que ha marcat dos gols per situar el 5-2 al marcador.

180216Wa_Final1

En el segon quart l'activitat ofensiva ha continuat al màxim, amb el partit força trencat i amb les defenses gairebé inexistents, però això ja li ha anat bé a l'equip que anava per davant, que ha arribat al descans mantenint els tres gols de diferència (8-5).

Baixa el ritme en els dos darrers quarts amb el Sant Andreu controlant

A l'inici del tercer quart les defenses s'han centrat. La Sirena ha forçat dos penals, però només ha pogut transformar el segon, ja que la portera del Sant Andreu ha aturat el primer a Laura Vicente, que ja portava tres gols en joc. I la cosa s'ha complicat per a l'equip mataroní, quan aquesta jugadora ha vist la tercera expulsió i ha quedat fora del partit.

Però amb la diferència de dos gols i amb la defensa mataronina més tancada, i amb Debby Willemsz aturant, ha semblat possible la remuntada. Finalment l'equip andreuenc ha marcat en jugada de superioritat, però abans del final del quart ha replicat Clara Cambray per donar encara esperança.

180216Wa_Final3

Però les forces han mancat al final. Una vaselina d'Alejandra Aznar ha tornat a fer pujat la diferència. La defensa andreuenca ha forçat xuts llunyans de les sirenes i la portera Elena Sànchez ho aturava tot. Paula Crespi, en una altra jugada de superioritat ha posat l'11-7 i aquí ja s'ha vist impossible la remuntada. El gol de Clara Cambray sobre el temps ja ha estat testimonial.

180216Wa_Final2

CN SANT ANDREU 11-8 LA SIRENA CN MATARÓ

CN SANT ANDREU: Elena Sànchez, Williams, Castellà, Guiralt (2), Morell, Ariño, Jackovich, Sleeking (1), López, Dalmases (1), Crespi (5, 1 de p.), Aznar (2), Nieto (ps).
LA SIRENA CN MATARÓ: Debby Willemsz; Laura Vicente (3), Marina Zablith, Helena Lloret (2, 1 de p.), Clàudia Abad, Alba Bonamusa, Clara Cambray (2), Ciara Gibson, Marta Bach (1), Liana Dance, Ema Carevic, Carla  Graupera, Júlia Àvila (ps).
PARCIALS: 5-2, 3-3, 1-2, 2-1.

180216Wa_Final5

El CN Sabadell torna a ser el campió

El CN Sant Andreu, com era d'esperar, s'enfrontarà amb el CN Sabadell, que va guanyar per 33-6 el Rubí.
A l'altra jugaran CN Terrassa (que va guanyar l'EWP Zaragoza per 13-7) i l'equip amfitrió, el CE Mediterrani (que va superar per 14-5 el CN Sant Feliu.

En les semifinals el CN Sabadell ha derrotat el Sant Andreu per 10-8 i el CN Terrassa s'ha desfet del Mediterrani per 9-7.

A la final no hi ha hagut color en el derbi vallesà i el Sabadell ha derrotat el Terrassa per 17-3.