La Sirena CNM afronta avui el repte de la Copa de la Reina

A les 15 hores s'enfronta amb el CN Sant Andreu en quarts de final i si guanya es trobarà demà amb el Sabadell a semifinals

Aquest cap de setmana és el de la Copa de la Reina de waterpolo, que es disputa a la piscina Josep Vallès del CE Mediterrani i avui divendres La Sirena CN Mataró ja el primer repte, que lògicament ha de superar si vol continuar en la competició del K.O., davant el CN Sant Andreu.

171120Wa_SAndreu-LSCNM

Aquesta temporada els dos equips ja s'han enfrontat a la lliga i l'equip andreuenc va guanyar per 7-5 en el partit jugat a la piscina Pere Serrat. Això fa que en la competició de la Divisió d'Honor el Sant Andreu estigui, en segon lloc, per damunt de La Sirena CNM, que és tercera.

Es preveu un partit molt intens i que, de ben segur, serà tot un espectacle que es pot seguir en aquest enllaç:

www.laliga4sports.es/retransmisiones/copa-de-la-reina-de-waterpolo/2018-02-16

La Sirena va ser campiona fa dos anys

Recordem que l'equip de La Sirena CN Mataró va ser campió d'aquesta competició fa dos anys quan va guanyar a Sabadell a l'equip amfitrió per 9-7 en un memorable partit en el qual va trencar una llarguíssima ratxa d'imbatibilitat en competicions estatals de l'equip de Nani Guiu.

Sirena campiones

Les participacions del CN Mataró a la Copa de la Reina

La resta d'eliminatòries

Els altres quarts de final que es jugaran després són aquests:

CN Sabadell- CN Rubí, el guanyador del qual, amb quasi total probabilitat l'equip sabadellenc, serà el rival del guanyador del primer quart de final, en la que serà final avançada.

CN Terrassa - WP Zaragoza, de color egarenc

CE Mediterrani - CN Sant Feliu, amb les amfitriones com a favorites.