La Sirena CNM acaba aixafant el Moscardó madrileny

Després d'una primera part discreta l'equip mataroní ha fet un parcial de 13-0

L'equip de La Sirena CN Mataró, com s'esperava, ha superat amb facilitat el Moscardó madrileny i conserva la tercera plaça de la Divisió d'Honor.

Waterpolo La Sirena CNM - Moscardó

L'equip de Florin Bonca que la setmana vinent té el compromís de la Copa de la Reina, ha semblat que durant els dos primers quarts ja pensava més en aquesta competició que no pas en el partit que estava jugant i al descans el marcador estava en un ajustat 5-3.

Després, en el tercer i quart períodes, les sirenes s'han entonat en defensa, i han pogut treure les contres, i han acabat aixafant a les madrilenyes amb un parcial de 13-0.

LA SIRENA CN MATARÓ 18-3 MOSCARDÓ

LA SIRENA CN MATARÓ: Júlia Ávila, Laura Vicente (3), Maria Zablith, Helena Lloret (3), Clàudia Abad (2), Alba Bonamusa (2), Clara Cambray (3), Ciara Gibson (2), Liana Dance (1), Ema Carevic (2), Carla Graupera.
PARCIALS: 3-1, 2-2, 6-0, 7-0.