Hi haurà duel català als quarts de final de l'Eurolliga de waterpolo

El sorteig celebrat a Ostia va emparellar a La Sirena CNM amb el CN Sabadell

El passat dissabte es va celebrar a Ostia (Itàlia) el sorteig dels quarts de final de l'Eurolliga femenina de waterpolo amb la presència al bombo de La Sirena CN Mataró, en haver acabat en segon lloc per darrere de l'Orizzonte de Catània a la fase de grups.

Els rivals possibles eren els primers dels altres grups, o sigui CN Sabadell, UVSE Budapest i Olympiakos del Pireu.
Potser el rival més desitjat era l'equip grec, tant per possibilitats de superar-lo, com pel fet de ser una novetat. L'UVSE Budapest ha estat rival en els quarts de final de les dues darreres edicions i tot i que se'l va guanyar la temporada passada, sembla que s'ha reforçat. I que dir de l'equip sabadellenc, al qual només s'ha pogut guanyar una vegada en tota la història, i amb el qual hi ha enfrontament cada dos per tres.

Doncs bé el sorteig va donar com a rival el Club Natació Sabadell. El partit d'anada serà a Can Llong el dissabte dia 24 de febrer i la tornada al Sorrall el dissabte dia 17 de març. Hi haurà temps de sobres per parlar dels que seran el 58è i 59è enfrontament entre aquests dos equips al llarg de la història. I als quals possiblemernt se n'hi haurà d'afegir un més, ja que la setmana anterior (del 16 al 18 de febrer) es juga la Copa de la Reina.

180130Wa_sorteig

A part d'aquest enfrontaments "fratricida" entre equips catalans, hi havia dues possibilitats més, entre equips italians i entre equips hongaresos, però aquests no s'han donat. Els representants d'aquests dos països han quedat creuats, i les altres eliminatòries seran UVSE Budapest (Hongria)- Padova (Itàlia); Dunaujvaros (Hongria)- Orizzonte Catània (Itàlia) i Kirishi (Rússia)- Olympiakos del Pireu (Grècia).