La Sirena CNM no pot amb un Sabadell intractable i insaciable

La defensa sabadellenca ha asfixiat l'atac local

Waterpolo La Sirena CNM - CN Sabadell

Avui hi havia partit d'alt nivell de waterpolo al Complex Joan Serra, ja que s'enfrontaven per enèsima vegada La Sirena CN Mataró i el CN Sabadell. I ho feien després que en el cap de setmana passat s'haguessin classificat per als quarts de final de l'Eurolliga. Vaja, que de moment són dos dels vuit millors equips europeus... i la temporada passada van estar entre els quatre millors. Semblava que l'equip de Florin Bonca podria posar en problemes al gran campió però, una vegada més, l'intractable i insaciable equip vallesà ha superat l'equip mataroní i en aquesta ocasió sense donar-li cap opció per lluitar pel triomf.

180125Wa_LauarVicente

El partit ha començat bé amb gol de Laura Vicente en el primer atac local, però aprofitant dues jugades de superioritat l'equip sabadellenc ha remuntat. Fins al final del primer quart les dues defenses s'han imposat als atacs i el marcador ja no s'ha mogut més.
Però en el segon quart dues contres i una altra jugada de superioritat han fet pujar l'1-5 al marcador. I així s'ha arribat al descans, perquè Laura Ester, demostrant el per què ha estat proclamada la millor jugadora europea del 2017, ha aturat un penal a Ciara Gibson.

A la represa Clara Cambray ha donat un bri d'esperança marcant de xut exterior en jugada de superioritat, però altra vegada tres gols seguits de les visitants han decidit el matx amb le 2-8. I a l'inici del darrer quart encara n'han fet dos més, i tot i la grandíssima actuació de Debby Willemsz (14 aturades al llarg del partit) el marcador ha pujat a un escandalós 2-10.
Al tram final el tècnic visitant ha donat minuts a la seva portera suplent i La Sirena ho ha aprofitat per maquillar el resultat amb tres gols en pocs minuts.

LA SIRENA CNM 5-10 CN SABADELL

LA SIRENA CNM: Debby Willemsz (14 aturades), Laura Vicente (2), Marina Zablith, Helena Lloret, Clàudia Abad (1), Alba Bonamusa, Clara Cambray (1), Ciara Gibson, Marta Bach (1),  Liana Dance, Júlia Soler, Carla Graupera, Júlia Àvila (ps). 5 gols de 24 xuts, en 35 opcions d'atac. 8 exclusions i 1 penal en contra.
CN SABADELL: Laura Ester (8 aturades) i Ainara Farré (1 aturada) porteres; Mati Ortiz (1), Anni Espar (1 de p.), Bea Ortiz (2), Gisela Farré, Paula Leiton (1), Marina Cordobés (2), Pili Peña, Keily Neushul, Olga Domènech (3), Judith Forca.
PARCIALS: 1-2, 0-3, 1-3, 3-2