Dijous hi ha partit d'alt nivell europeu al Centre Natació Mataró

La Sirena CNM i CN Sabadell s'enfronten en partit de lliga després de la seva classificació per als quarts de final de l'Eurolliga

Després del cap de setmana europeu en el qual s’han classificat per als quarts de final de l’Eurolliga, aquest dijous a les 12:45 hores, La Sirena CN Mataró i el CN Sabadell es troben al Complex Joan Serra per disputar el primer partit de la segona volta de la lliga de Divisió d’Honor, en el que és un partit del més alt nivell continental en waterpolo femení. Està clar que no és el millor horari possible, però és el que porta la intensa activitat d'aquests dos equips.

Waterpolo La Sirena CNM - Sabadell

L’equip sabadellenc arriba com a líder, sense haver perdut cap punt, cosa ja habitual en els darrers anys, mentre que l’equip mataroní arriba en tercer lloc, ja que, a part de perdre a Sabadell, també ho va fer a Sant Andreu.

Durant aquesta temporada els dos equips ja s'han trobat tres vegades sempre amb victòria sabadellenca: final de la Copa Catalunya (8-4), final de la Supercopa Estatal (10-5) i a la lliga (12-7).

No cal insistir massa sobre el potencial de l'equip que, des d'aquesta temporada, prepara David Palma. Té una plantilla ben coneguda i cohesionada que compta amb Laura Ester, la portera proclamada recentment millor jugadora d'Europa del 2017, Mati Ortiz, Olga Domènech, Bea Ortiz, Anni Espar, Maica Garcia, Marina Cordobés, Pili Peña, Judith Forca, Paula Leiton, totes elles internacionals amb Espanya, i amb l'estatunidenca Kiley Neushul, com a única estrangera. I ja comença a destacar una jove promesa com Gisela Farré.

El Sabadell acaba de quedar primer a la fase de grups de l'Eurolliga superant l'Utrecht holandès(15-7), el Dunaujvaros hongarès (13-8) i el CN Sant Andreu (13-7).

RESULTATS HISTÒRICS EN LLIGA A MATARÓ

La història dels partits de lliga entre l’equip del Centre i l’equip sabadellenc només té un color, ja que sempre ha guanyat l’equip visitant. Són 18 partits de lliga, inclosos 6 de “play-off”, des de la temporada 2005-06 en els quals la victòria sempre ha estat sabadellenca. Tot i que s’ha de dir que una ocasió, en el “play-off” de la temporada 2015-16, el partit va acabar en empat i el triomf visitant va arribar als penals.
A veure si aquest dijous tenim una alegria i es trenca aquesta tendència.