Retorn de La Sirena CNM amb victòria còmoda

Tot preparant l'Eurolliga ha superat fàcilment el WP Zaragoza, l'equip no català més ben situat a la lliga

L'equip de La Sirena CN Mataró no ha tingut cap problema per desfer-se de l'equip nocatalà més ben classificat a la lliga de Divisió d'Honor en el seu retorn a la competició de la Divisió d'Honor després de l'aturada nadalenca, a l'espera del partit del proper dissabte davant el Terrassa i de la disputa de la fase de grups de l'Eurolliga a Sicília.

Waterpolo La Sirena CNM - Zaragoza

En el primer quart les noies locals han sortit una mica relaxades i fins i tot han permès que l'equip manyo s'avancés en el marcador. Però de seguida l'han capgirar i en el segon quart s'han posat a la feina i amb una forta defensa han recuperat pilotes i han fet mal a la contra clavant un parcial de 7-0,  sentenciant ja el partit al descans.

En els dos darrers quarts Florin Bonca ha continuat amb les rotacions i l'equip visitant amb molt bona actitud, tot i el resultat, ha evitat una derrota escandalosa.

LA SIRENA CN MATARÓ 17-4 WP ZARAGOZA

LA SIRENA CNM: Debby Willemsz i Júlia Àvila porteres; Laura Vicente (1), Marina Zablith (3), Helena Lloret (5), Clàudia Abad (1), Alba Bonamusa (1), Clara Cambray (1), Ciara Gibson (3), Marta Bach, Júlia Soler, Ema Carevic (1), Carla Graupera (1)
PARCIALS: 2-1, 7-0, 4-1, 4-2.