La Sirena CNM torna a la feina el dissabte rebent les sevillanes

L'equip del Quadis CNM juga també el dissabte a les Canàries

• Divendres, 15 Desembre 2017 09:30

El dissabte 16 de desembre, a les 12:45 hores, torna la lliga de Divisió d'Honor femenina després d'una altra setmana de descans. La Sirena CN Mataró que continua en un poc habitual quart lloc, rep la visita del Dos Hermanas, l'equip sevillà, que fins ara només ha aconseguit un punt en tot el campionat. Sembla un rival propici per tal que l'equip de Florin Bonca sumi tres punts sense massa problemes, per anar pujant cap a una posició més d'acord amb la categoria de l'equip.
L'equip andalús ha visitat 8 vegades Mataró, sempre amb derrota, la darrera per 17-3 la temporada passada.

170302Wa_LS-DH

El Quadis CN Mataró es desplaça a les Canàries

El Quadis, que també é quart a la classificació de la Divisió d'Honor, torna a Canàries set temporades després de la darrera visita. El Martiànez havia estat un equip clàssic de la Divisió d'Honor de waterpolo i això havia portat l'equip del Quadis 17 vegades a Puerto de la Cruz.
Ara hi torna per jugar, el dissabte a les 12 hores, contra l'Echeyde, de la capital de l'illa de Tenerife, com a rival. L'equip canari encara no coneix el triomf i és 11è i penúltim de la classificació amb dos punts, perquè tot el que ha pogut fer és empatar contra Molins i Navarra.
La darrera visita del Quadis a les Canàries va ser la temporada 2010-11 amb victòria per 4-12, una de les 7 aconseguides allà. Els altres resultats havien estat 5 empats i 5 victòries locals.