La Sirena CNM busca el dissabte el quart triomf en la lliga

A la mateixa hora el Quadis CNM juga a Sabadell

• Divendres, 01 Desembre 2017 08:50

El dissabte a les 12:45 hores, després d’una jornada de descans, torna a la competició l’equip de La Sirena CN Mataró. Ho fa a les instal·lacions del CN Mataró amb un partit que hauria de ser tranquil, ja que ret visita el CN Sant Feliu, que és el cuer sense haver puntuat.

L'equip de Florin Bonca hauria de sumar el quart triomf en la lliga d'aquesta temporada i que també seria la quarta victòria sobre aquest rival a la Divisió d'Honor. L'equip mataroní, ara mateix quart, necessita anar sumant punts per anar pujant posicions.

Waterpolo La Sirena CNM - Mediterrani

És un equip que ha visitat sis vegades la piscina mataronina en partit de Divisió d'Honor i encara que ara sembli impensable va guanyar en les tres primeres visites. Després s'ha girat bé la truita i en la darrera visita fa 5 temporades van rebre una pallissa de consideració... com podria passar aquesta vegada.

RESULTATS HISTÒRICS

El Quadis CNM es desplaça a una piscina de Champions

A la mateixa hora l’equip del Quadis CN Mataró juga a la piscina Carles Ibars de Sabadell, a Can Llong, davant un CN Sabadell que el dimarts va guanyar allà el seu primer partit de Champions davant l’Alphen holandès (12-10), després d’haver patit dues derrotes.

L’equip sabadellenc és tercer de la lliga amb 15 punts i el Quadis CNM és quart amb un punt menys i va amb ganes de donar la sorpresa, intentant aprofitar el desgast de l’equip vallesà... i que possiblement estaran pensant en el partit de Champions del proper cap de setmana Hongria davant l’Eger.

170127Wa_SabCNM2

Serà aquesta la 30a visita en partit de Divisió d'Honor a Sabadell i l'equip mataroní només ha pogut guanyar-hi 3 vegades (la darrera fa 9 anys) i empatat 2 vegades (el darrer fa4 temporades). El demés derrotes i alguna de molt contundent com la de la temporada passada per 16-6.