El Quadis CN Mataró rep el Mediterrani el dissabte al migdia

L'equip barceloní està tres punts per sota i la temporada passada va treure un empat

El dissabte a les 12:45 hores l'equip del Quadis CN Mataró rep el CE Mediterrani a les  instal·lacions del Complex Joan Serra, en partit corresponent a la sisena jornada de la Divisió d'Honor masculina de waterpolo. És un partit ben atractiu i segur que serà disputat, com ho són sempre els que disputen aquests dos equips, dos "clàssics" de la Divisió d'Honor.

170216Wa_GolBarbena

El Quadis arriba en quart lloc amb 11 punts, mentre que l’equip de Sants és 7è amb 8 punts. El Quadis a casa fins ara només ha pogut guanyar un partit (Navarra), ja que ha empatat els altres dos (Terrassa i CN Barcelona). El "Medi" per la seva part només ha tret un punt en els seus desplaçaments (a la piscina del Canoe), però és que els altres dos han estat complicats (a Terrassa i la Barceloneta).

En la plantilla de l’equip barceloní destaca la incorporació de l’internacional Marc Minguell que havia començat en aquest club i que hi torna després d'haver estat 10 temporades al Barceloneta. També s’han incorporat Víctor Flores (CN Barcelona) i Miquel Gasulla (Catalunya). Continuen de la temporada passada Guillem Garcia, Miguel De Toro, Hodaly i Bofill. I com a estrangers tenen el rus Kusnetzov, l’holandès Van den Burgh i el porter croat Popadic, que ha substituït Diego Tébar, que ha tornat al Canoe. Vaja que conformen un equip que pot ser ben temible.

RESULTATS HISTÒRICS EN LA DIVISIÓ D'HONOR