La Sirena té un partit molt complicat el dissabte a Sant Andreu

Marta Bach i Helena Lloret jugaran amb la selecció espanyola el dimarts contra Rússia

L'equip de La Sirena CN Mataró té un dels partits més complicats de la temporada davant el CN Sant Andreu, ja que a la qualitat del rival i a la rivalitat entre els dos equips, s'hi afegeix la pressió de la piscina Pere Serrat de Barcelona. El partit es juga el dissabte a les 18 hores.

Els dos equips s'han trobat ja aquesta temporada en dues ocasions, a les semifinals de la Copa Catalunya a Mataró i a la de la Supercopa Estatal a Sabadell, i en amdbós partits la victòria va ser per a les deixebles de Florin Bonca, per 7-5 i 8-7.

Recordem també que la temporada passada els dos equips es van enfrontar cinc vegades. En la primera va guanyar el Sant Andreu a la semifinal de la Copa Catalunya per 17-16 (amb penals), però després totes les victòries van ser per a La Sirena. A Mataró en partit de Lliga Europea (10-9), a Sant Andreu en fase regular (7-8), a Mataró en fase regular (14-6), a Mataró en semifinal del "play-off" (8-5) i a Sant Andreu en la tornada de semifinals (6-9). O sigui que les de Javi Aznar deuen tenir moltes ganes de revenja...

Waterpolo La Sirena CNM - Sant Andreu

L'equip del Sant Andreu comparteix el lideratge amb el CN Sabadell amb 12 punts, mentre que La Sirena està en tercer lloc amb 9 punts. A les files del Sant Andreu, que s'ha reforçat notablement aquesta temporada, destaca la presència d'Alys Nicole Williams, campiona del món amb Estats Units i que porta ja 15 gols i és la 2a màxima golejadora del campionat. També han fitxat l'holandesa Brigitte Sleeking i sembla que en aquest partit arriba altra estatunidenca com és Danijela Jakovich. També els ha arribat M. Elena Sànchez, procedent internacional del Sabadell, on era la suplent de Laura Ester. Junt amb Alejandra Aznar, Mireia Guiralt, Helena Dalmases, Paula Crespi, Sílvia Morell, etc... formen un equip autènticament temible davant del qual La Sirena haurà de tenir la seva millor versió per guanyar. Això sí Helena Lloret, fins la temporada passada amb elles, ara està amb La Sirena.

Resultats històrics en la Divisió d'Honor a la Pere Serrat

Marta Bach i Helena Lloret a la selecció espanyola

Marta Bach i Helena Lloret les jugadores de La Sirena han estat cridades pel seleccionador estatal Miki Oca per jugar el partit que el dimarts 21 la selecció jugarà a Dos Hermanas contra Rússia i corresponent a la Lliga Mundial.
 

El Quadis CN Mataró descansa aquest cap de setmana

L'equip masculí, que ara mateix està el quart lloc de la Divisió d'Honor no juga aquest cap de setmana degut a que hi ha partits de la selecció espanyola i no hi ha competició de la màxima categoria estatal. El proper partit serà el dissabte 25 a casa contra el Mediterrani.