La Sirena CNM rep el "Medi" el dissabte al migdia

Els dos equips estan igualats en el quart lloc de la classificació

El dissabte a les 12:45 hores l'equip de La Sirena CN Mataró rep el CE Mediterrani en partit corresponent a la quarta jornada de la Divisió d'Honor femenina de waterpolo, en un partit ben atractiu com ho solen ser sempre els que disputen aquests dos equips.

Waterpolo fem La Sirena - Mediterrani

Ara mateix La Sirena CNM i "Medi" estan igualats en quart lloc de la classificació a 6 punts, amb dues victòries i una derrota. Està clar que aquest no és el lloc que li pertany a l'equip de Florin Bonca, però el fet d'haver iniciat la lliga contra el Sabadell l'ha penalitzat d'entrada, però de ben segur anirà escalant cap al segon lloc.

El "Medi" havia estat punter del waterpolo estatal i té 11 títols de la Divisió d'Honor a les seves vitrines. Això fa que fins la temporada 2010-11 l'equip mataroní no pogués guanyar aquest rival. A partir d'aquell moment l'únic que ha pogut treure el "Medi" és un empat fa cinc temporades.

Resultats històrics

El Quadis CN Mataró juga a Molins de Rei

Pel que fa a l'equip masculí del Centre, el Quadis CNM, juga el dissabte a les 18 hores a la piscina del Molins de Rei, que és el cuer de la classificació amb 1 sol punt.

Està clar que l'equip de Beto Fernàndez ha de guanyar aquest partit, tal com ho va fer la temporada passada (8-11) i en l'anterior (6-13).