La Sirena CNM guanya a Madrid

L'equip mataroní va trencar el partit al tercer quart amb un parcial de 0-6

L'equip de La Sirena CN Mataró va aconseguir la seva segona victòria a la lliga guanyant a Madrid davant el Moscardó per un clar 9-16. De tota manera el triomf va ser ben treballat, ja que l'equip de Florin Bonca no va poder obrir forat fins el tecre quart, en el qual va sentenciar el matx amb un parcial de 0-6.

Waterpolo La Sirena CNM - Rubí

Després d'un primer quart igualat (2-2), en el segon les sirenes van sortir en tromba i van fer un parcial de 0-4, però abans dels descans la defensa va afeblir-se i van reaccionar les madrilenyes, amb Elena Vesperinas molt inspirada (5 gols al llarg del partit), per ajustar el marcador fins un 5-7.

A la represa La Sirena no va donar opció a la sorpresa i va tancar la defensa i en atac va sortir tot per clavar un parcial de 0-6 que, ara sí, ho va deixar tot sentenciat. En el darrer quart les locals aprofitant  la relaxació mataronina es van permetre guanyar-lo.

CN MOSCARDÓ 9-16 LA SIRENA CNM

LA SIRENA CN MATARÓ: Debby Willemsz i Júlia Ávila porteres; Marina Zablith (2), Laura Vicente (2), Clàudia Abad (2), Maria Bernabé, Clara Cambray (3), Ciara Gibson (2), Marta Bach (1), Liana Dance (2), Ema Carevic (2), Carla Graupera.
PARCIALS: 2-2, 3-5, 0-6, 4-3.