El Quadis es classifica per a la següent ronda de l'Eurocup

Superat el Hannover i perd davant del Shturm Chehov per acabar en quart lloc

170925Wa_Quadis1718

El Quadis CN Mataró havia donat un gran pas en el partit del migdia davant el Kosice i ha rematat la feina superant l'equip alemany del Hannover, el rival més fluix del grup. Amb aquest triomf ha assegurat el quart lloc i la classificació per a la segona fase.

HANNOVER 4-13 QUADIS CN MATARÓ

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (1), Josep Puig, Marc Corbalán (2), Víctor Fernàndez (2), Edu Mínguez (2), Lluc Bertran, Samu Ruiz, Àlex Codina, Pol Barbena (3), Albert Merino (1), Germán Yáñez (2), Xavier Casabella (porter, que va debutar a Europa en el darrer quart).
PARCIALS: 0-2, 2-3, 0-6, 2-2.

El partit del dissabte a la tarda ha estat molt plàcid i el Quadis l'ha trencat absolutament amb un parcial de 0-6 en el tercer quart, i això ha servit perquè tots els joves tinguessin més minuts a Europa.

QUADIS CN MATARÓ 13-14 SHTURM CHEHOV

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich, Josep Puig, Marc Corbalán, Víctor Fernàndez (5), Edu Mínguez (1), Lluc Bertran, Samu Ruiz, Àlex Codina, Pol Barbena (1), Albert Merino, Germán Yáñez (6), Xavier Casabella (ps).
PARCIALS: 2-5, 3-2, 4-3, 4-4.

El diumenge el Quadis jugava per disputar el tercer lloc amb l'equip rus de l'Shturm Chehov. Però el partit no ha començat bé i els russos s'han posat amb un 0-3 favorable, i el Quadis ja ha anat sempre a remolc. A l'inici del 3r quart s'ha posat a un sol gol (7-8), però la diferència ha tornat a augmentar. Només en els darrers instants el Quadis s'ha pogut tornar a posar a un gol, però no ha pogut aprofitar el darrer atac per empatar.

Miskolci- Kosice 15-7

CLASSIFICACIÓ: Miskolci 16, Kotor i Shturm Chehov 10; QUADIS CN MATARÓ 6; Kosice 3; Hannover 0.