Victòria agònica del Quadis en el tercer partit de l'Eurocup

Després de perdre davant els amfitrions hongaresos el divendres ha superat el Kosice eslovac

170925Wa_Quadis1718

El Quadis CN Mataró va perdre el divendres per 8-13 davant els amfitrions, el Miskolci hongarès, en el segon partit d'aquesta primera fase de l'Eurocup LEN, però avui dissabte ha aconseguit el primer triomf, que és el 30è en la seva història a Europa, en derrotar el Kosice eslovac per 10-11.

QUADIS CN MATARÓ 8-13 MISKOLCI

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (1), Josep Puig (1), Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez (2), Edu Mínguez, Lluc Bertran, Samu Ruiz, Àlex Codina (1), Pol Barbena, Albert Merino, Germán Yáñez (2), Xavier Casabella (ps).
PARCIALS: 2-3, 1-2, 3-5, 2-3.

Com es pot veure l'equip de Beto Fernàndez no va poder guanyar cap quart davant un equip que empès pel seu públic es va mostrar superior. Fins el 5-6 ja dintre del tercer quart semblava que el Quadis podria lluitar pel partit, però un parcial de 0-3 va obrir el marcador fins els quatre gols de diferència i ja tot va quedar resolt.

KOSICE 10-11 QUADIS CN MATARÓ

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (2), Josep Puig, Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez (2), Edu Mínguez (2), Lluc Bertran, Samu Ruiz, Àlex Codina (1), Pol Barbena, Albert Merino, Germán Yáñez (3), Xavier Casabella (ps).
PARCIALS: 3-2, 3-2, 1-3, 3-4.

El Quadis ha començat per darrere en el marcador i al descans perdia de dos (6-4), amb els eslovacs aprofitant bé les seves jugades d'home de més. Però a la represa dos gols consecutius de Ramiro Veich han permès igualar el marcador. Els dos equips tenien els seus principals defensors carregats amb dues exclusions i anaven reservant esforços pels darrers minuts. I el partit ha agafat una gran intensitat. Després del primer gol eslovac, Corbalán i Mínguez han capgirat el marcador per primera vegada. Però dos gols del golejador rival Markoch ha tornar a posar el Kosice per davant. Edu Mínguez ha empatat en home de més.
A falta d'un minut Ramiro Veich ha estat exclós veient ja la vermella. S'ha defensat bé la inferioritat i a falta de 15 segons Beto ha demanat temps mort. Hi ha hagut un penal i en el darrer segon Germán Yáñez ha fet el gol del triomf. Un triomf molt important per acabar obtenint un dels quatre llocs classificatoris.

Kosice- QUADIS CN MATARÓ 10-11

CLASSIFICACIÓ: Miskolci 9, Kotor 7; Shturm Chehov 4; QUADIS CN MATARÓ i Kosice 3; Hannover 0.