El Quadis juga la Supercopa Six estatal a Sant Andreu

El divendres juga els quarts de final contra el Club Natació Barcelona

161009Wa_Supercopa

Aquest cap de setmana, començant demà divendres dia 22 de setembre, es disputarà la fase final de la Supercopa Six de waterpolo masculí a la piscina del CN Sant Andreu de Barcelona. Aquest format, que ja es va aplicar les últimes temporades reuneix els sis millors equips de la temporada passada, amb creuament de quarts, semis i final, amb aquests horaris:

Divendres 22 de setembre.- QUARTS DE FINAL

CN Terrassa - CN Sant Andreu a les 20:00 h.
Quadis CN Mataró - CN Barcelona a les 21:30 h.

Dissabte 23 de setembre.- SEMIFINAL

CN Sabadell – Guanyador 1a eliminatòria, a les 16:00 h.
CN Atlètic Barceloneta – Guanyador 2a eliminatòria, a les 17:30 h.

FINAL: es disputarà el diumenge 24 de setembre a les 13 hores

Per tant el Quadis d'entrada es trobarà amb l'equip contra el que va jugar els quarts de final de la recent Copa Catalunya, el CN Barcelona, al qual va superar per 11-7, i si guanya es tornarà a trobar amb el potentíssim Barceloneta, amb el qual també va disputar la semifinal de la Copa Catalunya, i davant del qual la sorpresa sembla molt complicada. Vaja que podria molt ben ser que es repetís tota la història.

La temporada passada el Quadis va caure contra el Terrassa a quarts per 9-12 i fa dues temporades va entrar, com a subcampió de Copa, a la semifinal directa però en aquesta va perdre davant el "Medi" per 7-9.

La Sirena CN Mataró es posa en marxa

L'equip de La Sirena CN Mataró que una temporada més dirigirà Florin Bonca comença la seva trajectòria 2017-18 demà dissabte en partit de quarts de finals de la Copa Catalunya.

160927Wa_LS_SF(1)

L'equip mataroní jugarà contra el CN Sant Feliu, equip que aquesta temporada tornarà a jugar a la Divisió d'Honor Estatal. El partit d'anada es juga el dissabte a les 16:45 hores a Sant Feliu i el de tornada el dimecres 27 a les 20:45 hores a Mataró. És el mateix rival que les sirenes van tenir al temporada passada en aquesta competició a quarts de final, abans de caure a semifinals davant el Sant Andreu.

Les altres eliminatòries són Mediterrani- Terrassa; Catalunya - Sabadell i Rubí - Sant Andreu.

La fase final, el TOP-4, amb semifinals i final, es disputarà el divendres 29 i dissabte 30 a les instal·lacions del Complex Joan Serra del CN Mataró.