El Quadis lluita, però cedeix davant el Barceloneta a les "semis" catalanes

L'equip de Beto Fernàndez va oferir molt bona imatge davant un equip encara més potent

El Quadis CN Mataró va oferir molt bona imatge el dissabte en la semifinal de la Copa Catalunya disputada a Molins de Rei davant un Atlètic Barceloneta, quasi sempre campió de tot, i que aquesta temporada encara té un equip més potent. Si es nacionalizen Martin Famera i Perrone, tindran a 9 de 13 a la selecció estatal, i això fa que sigui molt difícil aguantar-los durant tot el partit.

161022Wa_QuadisBta4

L'equip de Beto Fernàndez va estar molt bé a la primera part, jugant de tu a tu, per acabar amb 1-2. A la segona part van ser castigats amb quatre exclusions i això va fer que els mariners s'escapessin en el marcador, arribant-se al descans amb 1-6. Després en el dos darrers quarts el Quadis va tornar a estar molt ferm, per acaber perdent per un honrós 5-10, guanyant fins i tot el darrer per 3-2. Cal destacar la lluita de tot l'equip en defensa i la constància per poder atacar contra una defensa tant dura i eficaç. S'han d'anar polint coses però sembla que l'equip pot fer una bona campanya tant a l'Eurocup, de la qual disputarà la primera fase la darrera setmana de setembre, com a la lliga que començarà la setmana següent.

Van jugar Mario Lloret, Ramiro Veich, Josep Puig, Marc Corbalan, Víctor Fernàndez, Edu Mínguez, Pol Barbena, Àlex Codina, Raül Loste, Albert Merino, German Yàñez, Marc Pannon (ps).

El diumenge en la final el Barceloneta es va fer amb el títol guanyant per 8-7 a un excel·lent Mediterrani.