La Sirena CNM encarrila la semifinal derrotant el Sant Andreu (8-5)

L'equip mataroní enrabiat per l'expulsió d'Ona Meseguer ha obert forat en el segon quart amb un parcial de 3-0, que ha sabut mantenir

La Sirena CN Mataró jugava avui dimecres a la tarda el primer partit de la semifinal del "play-off" pel títol de la Divisió d'Honor de waterpolo davant el CN Sant Andreu, i l'ha guanyat per 8-5, per encarrilar la sèrie, que podria sentenciar el dissabte a la piscina Pere Serrat de Barcelona.

Waterpolo fem La Sirena CNM - CN Sant Andreu

Durant el primer quart, que ha acabat amb empat a un gol, ha semblat que l'equip andreuenc podria plantar cara a les sirenes, si aquestes acabaven acusant l'esforç fet el cap de setmana a Rússia en l'Eurolliga. I després d'un gol de Marta Bach en superioritat, Helena Lloret ha empatat.

Acabant el primer quart ha estat expulsada Ona Meseguer, un fet que acabaria enrabiant l'equip local, que en el segon quart ha obert forat amb dos gols més de la capitana Marta Bach i un de Laura López, per arribar al descans amb 4-1, gràcies també a les grans aturades de Debby Willemsz a la porteria local.

En el tercer quart Laura López ha fet el 5-1, i aquesta diferència s'ha mantingut fins el final del quart, després d'un gol visitant respost per Ciara Gibson. En el darrer quart Gibson ha fet pujar la diferència a 5 gols i, amb l'equip local ja força refiat amb el seu avantatge, l'equip andreuenc ha continuat lluitant i traient algunes contres, la que és la seva millor arma, per reduir el desavantatge fins el 8-5 final.

LA SIRENA CN MATARÓ  CN SANT ANDREU

LA SIRENA CNM: Debby Willemsz, Marina Zablith, Liana Dance, Maria Bernabé, Júlia Nieto, Alba Bonamusa, Clara Cambray, Ciara Gibson (2), Marta Bach (3), Ona Meseguer, Laura López (3), Júlia Soler, Cristina Terrado (ps).
CN SANT ANDREU: O'Neill, Ariño, Lloret (3), Guiralt, Morell, Castellà, Seto, Baringo, Bargalló, Dalmases, Crespi, Aznar (2), Nieto (ps).
PARCIALS: 1-1, 3-0, 2-1, 2-3.