La Sirena juga el dissabte a casa seva, al Centre Natació Mataró

Rep el CN Rubí en l'inici de la segona volta de la lliga

El dissabte a les 12:45 hores l'equip de La Sirena CNM torna a jugar a la seva piscina, la del complex Joan Serra del Centre Natació Mataró, en el primer partit de la segona volta de la lliga de Divisió d'Honor, i la setmana abans d'anar a Terrassa a defensar el títol de Copa de la Reina que va aconseguir l'any passat a Sabadell.

WA FEM- RUBÍ

El rival de torn és el CN Rubí, un equip situat al 7è lloc de la taula, amb 8 punts, a 16 de l'equip mataroní que amb 24 punts ocupa el segon lloc. El CN Sabadell és el líder i ha fet el ple en els 9 partits jugats i té 27 punts. I aquest dissabte, en el partit més interessant de la jornada, visita el CN Sant Andreu a la piscina Pere Serrat a les 18 hores.

Aquesta temporada han perdut a la seva gran figura, Bea Ortiz, que ha anat al CN Sabadell. Per tant, tot fa pensar que l'equip rubinenc no ha de ser rival de consideració, i el partit ha de significar una nova victòria de l'equip de Florin Bonca.

L'equip rubinenc ha visitat Mataró en set ocasions, i ha patit sis derrotes i la temporada 2013-14 va treure un empat a 8 gols, donant una gran sorpresa. La temporada passada La Sirena va guanyar per 17-7, i a la primera volta en el partit jugat a Rubí també va guanyar còmodament l'equip mataroní per 6-14.