El Quadis passa el tràmit a la Barceloneta amb derrota

El "campió de tot" ha derrotat clarament un equip amb moltes baixes importants en partit de lliga avançat

El dimarts a la nit el Quadis ha visitat el campió de la Copa, en partit de lliga avançat de la 13a jornada. Aquest avançament ha estat degut al fet que dos jugadors de l'equip mataroní (Ramiro Veich i Gustavo Guimaraes) marxen a disputar el pre mundial amb les seves seleccions a Trinitat i Tobago. I el tràmit s'ha passat amb l'esperada victòria de l'equip local, que acabava de guanyar el títol de Copa, però no s'ha reservat gens tot preparant la propera cita continental, que tenen dimecres dia 8 contra l'Eger hongarès.

En canvi en el Quadis no han jugat ni Grummy, malalt, ni Lucas, lesionat, ni Merino, que ja no havia jugat el partit de Copa, ja que ha marxat a Suècia a fer un Erasmus. I Beto Fernàndez ha jugat amb un equip de la pedrera, més l'argentí Ramiro Veich. I, tot i que ho han fet prou bé, el partit com era bastant previsible ha estat un recital més dels mariners, que són dificils d'aturar quan posen la directa.

161022Wa_QuadisBTa1

Els mataronins han fet el primer gol, però en un calc dels quarts de final de Copa a Sabadell, han vist com el seu rival feia 7 gols seguits fins al 7-1 del descans, i ja ha quedat tot decidit. Al tercer quart, els locals han "permès" una victòria parcial del Quadis, però al darrer han tret tot el seu potencial novament.

D'aquesta manera el Quadis ha vist trencada la ratxa de set victòries seguides a la lliga, la segona millor de la història d'aquest equip a la màxima categoria. Ara el pròxim partit no serà fins dimecres 15 de febrer, contra el "Medi" a casa, i per tant Beto Fernàndez tindrà temps de recuperar tots els efectius de cara a aquest partit de "la seva lliga".

ATLÈTIC BARCELONETA 17-6 QUADIS CN MATARÓ

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret i Marc Pannon porters; Ramiro Veich (2), Víctor Roqué (1), Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez (1), Raul Loste, Samu Ruiz, Lluc Bertran, Àlex Codina, Pol Barbena (1) i Pau Schnizler.
PARCIALS: 2-1, 5-0, 2-3, 8-2.