La Sirena CN Mataró perd davant el campió rus i acaba en segon lloc

El Kirishi ha demostrat la seva superioritat per acabar guanyant 10-15

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 15 Gener 2017 16:52

La Sirena CN Mataró no ha pogut avui amb el campió rus, davant del qual ha perdut per 10-15, i ha acabat en segon lloc la segona fase de l'Eurolliga que s'ha disputat al Sorrall. Per tant als quarts de final tindrà com a rival un primer de grup, que a part del Kirishi han estat el CN Sabadell, l'Olimpiakos del Pireu i el UVSE Budapest, que ja va ser el rival de l'equip mataroní la temporada passada.

Waterpolo fem La Sirena CNM - Kirishi

En el partit d'avui l'equip mataroní ha començat bé amb un gol de Laura López, en el primer atac, i un altre d'Ona Meseguer, que ha posat el 2-0 al marcador. Però a partir d'allà l'equip rus s'ha posat a la feina i ha empatat el marcador al final del primer quart.

En el segon quart les russes han començat pletòriques marcant en els seus cinc primers atacs, completant un parcial d'1-7, per avançar-se de quatre, aprofitant bé les jugades de superioritat, que l'equip local no aconseguia defensar bé, i també amb contres molt ràpides. Però La Sirena ha reaccionat amb bones accions en atac per arribar al descans amb diferència de dos gols (6-8).

Només iniciar-se el tercer quart la portera de La Sirena Debby Willemsz ha aturat un penal, cosa que hagués pogut canviar una mica el signe del partit, però la fortuna ha afavorit les russes que han agafat el rebot per acabar fent el gol, i de seguida han tornat a agafar els quatre gols d'avantatge. La portera holandesa ha tornat a ser providencial aturant dos xuts consecutius en doble inferioritat, i Laura López i Ciara Gibson han tornat a encongir la diferència als dos gols. Però les russes, que anaven "fent la goma", han tornat a prémer l'accelerador per agafar quatre gols, que Clara Cambray ha deixat en tres en el darrer segon, per donar encara vida de cara al darrer quart.

Però en aquest les sirenes, ja molt condicionades per les exclusions i per l'esforç, només han pogut marcar un gol de penal i en el tram final l'entrenador Florin Bonca ja ha posat en joc a les jugadores més joves, que no havien jugat i que així han tingut el premi de jugar minuts en una competició com aquesta i a casa seva. I el partit ha acabat amb un marcador de 10-15 força semblant al que el Kirishi havia aconseguit davant el Sant Andreu (10-16).

LA SIRENA CN MATARÓ 10-15 KINEF KIRISHI

LA SIRENA CN MATARÓ: Debby Willemsz (9 aturades) i Cristina Terrado porteres; Liana Dance, Marina Zablith, Maria Bernabé, Alba Bonamusa, Zoe Arancini (1 de p), Clara Cambray (2), Ciara Gibson (2), Marta Bach, Ona Meseguer (1), Júlia Soler, Laura López (4). 10 gols de 32 xuts, de 44 accions d'atac. 11 exclusions i 2 penals. 2 de 9 en jugades de superioritat.
KINEF KIRISHI: Karnauk (11 aturades) i Lukina porteres; Subkova (1), Prokofieva (2), Simanovich (3), Kirilcheva, Kurochkina, Khanzeva (2), Glyzina (1), Irkusheva, Soboleva (2), Ivanova (3), Ryzkova (1). 15 gols de 31 xuts, de 42 accions d'atac. 9 exclusions i 1 penal. 6 de 11 en jugades de superioritat.
PARCIALS: 2-2, 4-6, 3-4, 1-3.
MARCADOR: 1-0 LÓPEZ, 2-0 MESEGUER; 2-1 Soboleva, 2-2 Subkova final 1r quart; 2-3 Khanzeva, 2-4 Khanzeva; 2-5 Ivanova; 3-5 LÓPEZ; 3-6 Ivanova; 3-7 Prokofieva; 4-7 GIBSON; 4-8 Simanovich; 5-8 CAMBRAY; 6-8 LÓPEZ final 2n quart; 6-9 Prokofieva; 6-10 Glyzina; 7-10 LÓPEZ; 8-10 GIBSON; 8-11 Soboleva; 8-12 Simanovich; 9-12 CAMBRAY final 3r quart; 9-13 Ivanova; 9-14 Ryzkova; 10-14 ARANCINI; 10-15 Simanovich.

La Sirena CN Mataró entre els vuit millors d'Europa

En l'altre partit, el CN Sant Andreu ha guanyat per 8-9 el Bogliasco i per tant la classificació d'aquest grup B disputat a Mataró queda així: