Avui dimecres tenim bon waterpolo a l'hora de dinar

El Quadis rep la seva recent "bèstia negra", el Canoe madrileny, a les 14 hores

Avui dimecres tenim, en un horari ben poc habitual, un gran partit de waterpolo a les instal·lacions del Centre Natació Mataró, ja que el Quadis rep el Canoe madrileny, la seva recent "bèstia negra" a la qual no ha pogut superar en cap dels partits jugats en els dos darrers anys, ni aquí, ni a Madrid ni a Sabadell en la Copa del Rei de l'any passat. O sigui que el Quadis ha perdut els darrers cinc partits jugats contra aquest rival. A veure si avui es pot trencar la ratxa.

Mataro-cnc

Els dos equips estan ara mateix emparellats a la cinquena posició de la taula amb 9 punts, després d'haver patit tres victòries i tres derrotes. Els madrilenys en els tres partits jugats fora de casa han guanyat a Pamplona per 8-11 i han perdut a Sabadell (15-8) i a la Barceloneta (15-5).

El Canoe respecte de la temporada passada ha perdut a quatre grans jugadors com el porter Lorrio (està al CN Barcelona), el seu màxim golejador Barroso (juga a Nàpols) i els germans Bustos (un al Sabadell i l'altre al Barceloneta), i ara té un equip molt jove i com a principal referent té a Víctor Gutiérrez (25 anys), 61 gols la temporada passada i ja 19 aquesta temporada, que el situen com a segon màxim golejador del campionat.

RESULTATS HISTÒRICS A MATARÓ

Les temporades 94-95, 95-96 i 96-97 es va jugar com a local a la piscina Sant Jordi de Barcelona.