El Quadis guanya de forma brillant i còmoda el Catalunya

Ha estat aquesta la seva primera victòria a casa de la temporada

El Quadis CN Mataró ha jugat avui dimarts al migdia el seu partit endarrerit de la 6a jornada de la Divisió d'Honor i ha obtingut una victòria brillant i molt còmoda davant el Catalunya per 10-4. Ha estat aquesta la primera victòria a casa de la temporada de l'equip de Beto Fernàndez que fins ara havia perdut davant el Barceloneta i el CN Sabadell.

El partit ha començat amb un Quadis molt ficat i un "Cata" una mica adormit i l'equip local s'ha avançat amb 2-0, amb gols de Codina i Corbalán. L'equip visitant ha anat entrant en joc i ha reduït en una contra, però un gol de  Ramiro Veich i un altre de Marc Corbalán han posat el 4-1 al final del primer quart.

Al segon quart la defensa local ha continuat ferma amb forta pressió i l'equip visitant impotent davant un seguríssim Marc Pannon, que ha jugat tot el partit. Dos gols més de Lucas i Veich han portat el marcador el 6-1 del descans, que ho deixava tot pràcticament decidit, després de 16 minuts de claríssima superioritat local.

La pressió més forta en defensa del "Cata" i un cert relaxament local han permès l'equip visitant a reduir fins al 6-3. Ja cap al final del tercer quart un gol de Barbena ha tornat a ficar el Quadis en el partit i amb un parcial de 4-0 la diferència ha arribat a una màxima de set.

QUADIS CN MATARÓ 10-4 CN CATALUNYA

QUADIS CN MATARÓ: Marc Pannon, Ramiro Veich (2), Víctor Roqué, Marc Corbalán (3), Víctor Fernàndez (1), Raül Loste, Pol Barbena (2), Gustavo Guimaraes,  Àlex Codina, Thomas Lucas (1), Pau Schnizler, Albert Merino, Mario Lloret (ps).
CN CATALUNYA: Popovic, Gasulla (1), Clols, Al Dughther, Aguilella, Arnella, Ahulló (1), Morell, Gabor, Plazas (1), Hernàndez (1) i Prats.
PARCIALS: 4-1, 2-0, 1-2, 3-1.