La Sirena CN Mataró guanya amb claredat a Madrid

Ha derrotat per vuit gols de diferència el Moscardó

L'equip de La Sirena CN Mataró ha guanyat en Madrid davant el CN Moscardó de forma clara per vuit gols de diferència en partit de la cinquena jornada de la Divisió d'Honor.

L'equip madrileny estava a la part alta de la classificació, sobretot gràcies al bon calendari que havia tingut, però quan s'ha començat a trobar equips de nivell ha caigut derrotat clarament per primera vegada a la seva piscina, igual que havia caigut la setmana passada a la piscina del CN Sant Andreu.

Waterpolo fem La Sirena - Mediterrani

L'equip de Florin Bonca ha decidit el matx en el primer quart amb un parcial de 0-5, per molt que a la porteria rival hi hagués la internacional Patrícia Herrera, que poc ha pogut fer davant l'allau de joc mataroní.

Després el partit s'ha igualat una mica, però la diferència ha anat augmentant fins als vuit gols finals, clara demostració de la superioritat mataronina. Han destacat, com en el darrer partit, en l'apartat golejador Ciara Gibson i Clara Cambray, autores entre les dues de més de la meitat dels gols de l'equip.

CN MOSCARDÓ 5-13 LA SIRENA CN MATARÓ

LA SIRENA CN MATARÓ: Debby Willemsz, Liana Dance, Marina Zablith (2), Maria Bernabé, Júlia Nieto, Alba Bonamusa (1), Clara Cambray (3), Ciara Giibson (4), Marta Bach (1), Júlia Soler, Laura López (1), Ona Meseguer (1).
PARCIALS: 0-5, 2-3, 0-2, 3-3.