L'equip de La Sirena CN Mataró escollit millor equip català del 2016

Així ho ha considerat el jurat de la Nit de l'Esport Català 2016

El Jurat Qualificador de la 20a Festa de l'Esport Català ha considerat que l'equip femení de waterpolo de La Sirena Centre Natació Mataró ha estat el millor equip català de l'any 2016, i així ho va anunciar després de la reunió feta el dimecres al migdia a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. El lliurament d'aquest premi es farà el dia 20 de desembre en la festa que tindrà lloc al Museu Marítim de Barcelona.

Waterpolo Final Copa Len

No cal dir que aquest guardó premia la gran temporada de l'equip, que ha obtingut per primera vegada un títol estatal (la Copa de la Reina) i també un de continental (la Copa LEN), i la distinció omple de joia a l'entitat i a tot l'esport de la nostra ciutat.

A part d'aquest guardó al millor equip, van anunciar que el piragüista lleidatà Saül Craviotto i la nedadora badalonina Mireia Belmonte han estat els millors esportistes catalans del 2016.

I també s'han concedit premis a Xavier Pascual, del Barça d'handbol, com a millor entrenador, a Ignasi Avila i Elena Congost com a millors paralímpics; a Josep Marín el premi a l'esperit esportiu i a Elisabeth Maragall a l'esportista llegendari.