La Sirena CN Mataró fitxa una australiana d'alt nivell

Zoe Arancini completa la plantilla 2016-17, però de moment només jugarà competicions europees

El Centre Natació Mataró ha anunciat aquest matí el fitxatge de la jugadora australiana Zoe Arancini que completarà la plantilla de La Sirena CN Mataró per a la temporada 2016-17. De moment però només podrà jugar a l'Eurolliga, que l'equip mataroní començarà a disputar la primera setmana de desembre.

La jugadora australiana que té 25 anys, mesura 1,70 m d'alçada i pesa 70 kg, és d'un alt nivell, ja que és subcampiona del món a Barcelona (en final perduda davant Espanya) i va ser escollida dins del set ideal del Mundial de Kazan l'any 2015, en el qual Austràlia va acabar en 4t lloc. És una jugadora amb bon xut exterior i per tant sembla que pot ser una bona substituta de Roser Tarragó, de cara a que l'equip de Florin Bonca pugui lluitar a nivell europeu amb les mateixes garanties que la temporada passada.

Zoe Arancini va jugar en els darrers Jocs Olímpics de Rio on Austràlia va caure a quarts de final davant Hongria, per acabar en sisè lloc final. I curiosament en els dos darrers partits de la classificació per als llocs del 5 al 8, es va enfrontar primer contra el Brasil de Marina Zablith, i després contra Espanya en aquell partit guanyat per la selecció espanyola, on hi eren Marta Bach, Laura López i Roser Tarragó, que va tenir una actuació sensacional marcant 7 gols. El balanç de l'australiana en els Jocs va ser de sis gols en els sis partits jugats.

161107Wa_Australiana