El Quadis paga un mal inici davant el Sabadell

L'equip local no s'ha rendit mai tot i anar cinc gols per darrere i s'ha posat a un a poc del final

El Quadis rebia el sub-campió de la lliga passada i ha acabat pagant un mal inici davant un potent Sabadell, rebent la segona derrota del campionat, davant un equip que continua imbatut.

Waterpolo Quadis CNM - CN Sabadell

A mig primer quart Beto Fernàndez ja ha hagut de demanar temps mort perquè el Sabadell havia aprofitat tres dels seus quatre atacs per avançar-se per 0-3. D'entrada ha semblat fer efecte el temps mort, ja que l'equip local ha reduït la diferència a la mínima expressió en un minut. Però l'equip visitant ha tornat a trobar vies d'aigua a la defensa del Quadis i en els tres darrers atacs del primer quart ha marcat tres gols més per posar el 2-6 al marcador, amb els braços de Carrillo i Sergi Cabanas molt afinats.

Poc després de començar el segon quart la diferència ha pujat als cinc gols (3-8). En 10 minuts el Quadis havia rebut més gols que en tot el partit a la piscina del "Medi" el dissabte passat. I dos indicatius clars de per on anava el partit eren el 0/4 del Quadis en jugades d'home de més i el 8/11 en xuts del Sabadell, amb 3/3 en homes de més. Després d'un gol de penal de Grummy, quasi immediatament Óscar Carrillo ha fet un golàs des de molt lluny i en el darrer segon de la possessió per arribar al descans encara amb cinc gols d'avantatge.

Però si alguna cosa no se li pot negar a aquest equip del Quadis és el seu esperit de lluita, i a partir d'aquí l'ha tret. Als dos minuts del tercer quart la diferència s'havia reduït a només tres gols. S'han continuat ficant pilotes a la boia i provocant penals (fins a quatre) i exclusions que anaven posant nerviós l'equip sabadellenc. El "pressing" de l'equip local era asfixiant i l'equip visitant ja no trobava llançaments fàcils. El partit s'ha trencat completament durant uns minuts, en què el gol podia caure d'un costat o altre, però ha acabat caient del costat vallesà quan Carrillo ha fet un altre gol providencial en jugada d'home de més, per tancar el tercer quart amb 6-10.

El Quadis no s'ha rendit i un altre penal transformat per Grummy i el primer gol de la temporada del jove Loste en una contra han reduït la diferència a dos gols (8-10). Mario Lloret s'entonava sota pals i quan faltaven dos minuts l'holandès Lucas ha posat el 9-10 amb un gol de "palomero", quan no havia baixat a defensar i els sabadellencs s'havien precipitat en el seu xut. Tot estava obert encara, però després d'un temps mort el Sabadell ha penjat una pilota a Ivan Gallego a la boia i aquest experimentat jugador ha decidit el partit.

QUADIS CN MATARÓ 9-11 CN SABADELL

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich, Víctor Roqué, Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez, Raül Loste (1), Pol Barbena (1), Gustavo Guimaraes (5, 3 de p.),  Àlex Codina, Thomas Lucas (1), Pau Schnizler, Albert Merino, Marc Pannon (ps). 9 gols de 25 xuts, de 38 opcions d'atac. 12 exclusions.
CN SABADELL: Motos, Sergi Cabanas (3), Óscar Carrillo (4), Melagrejo, Gorria (1), Soler, Lalo López Escribano (1), Alcaide, Fenoy, Gallego (1), Bustos (1), Víctor Cabanas i Mardones (ps). 11 gols de 28 xuts, de 38 opcions d'atac. 11 exclusions i 4 penals en contra.
PARCIALS: 2-6, 2-3, 2-1, 3-1.