La Sirena CNM impotent davant un Sabadell amb pell de campió

Des del primer moment s'ha vist molt clara la superioritat visitant

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dissabte, 29 Octubre 2016 16:12

Waterpolo fem La Sirena CNM - CN Sabadell

Avui es trobaven al complex Joan Serra La Sirena CN Mataró i el CN Sabadell, quinze dies després d'haver jugat a la mateixa instal·lació la Supercopa Estatal i una setmana abans de jugar a la Nova Escullera la Supercopa Europea, com a guanyadors de les dues competicions europees de waterpolo femení. I el partit no ha tingut més color que el de l'equip vallesà, un Sabadell amb pell de campió, amb ambició de victòria i amb ganes de demostrar que, per a elles, la derrota de la passada temporada a la Copa de la Reina va ser una anècdota.

Des del primer moment s'ha vist un Sabadell molt intens en defensa i allunyant molt l'equip local de la porteria que ha defensat amb molt d'encert la portera suplent Elena Sànchez, mentre Laura Ester era a la banqueta. I a més tenien la velocitat per sortir a la contra i, si no, en atac posicional, amb el recurs de ficar pilotes a la boia Maica Garcia imparable com sempre. I si no hi era, tenien a la seva suplent de la selecció, Paula Leiton i la italiana Tabani també ha fet un golàs des de la boia. I a més Nani Guiu podia fer canvis de quatre en quatre sense que es ressentís el ritme en cap moment. I al final del primer quart el marcador estava en 0-3 i al descans en un contundent 1-8. I això perquè l'Alba Bonamusa havia clavat un xut sensacional per tot l'escaire.

A la represa, amb tot decidit, Florin Bonca, que evidentment no disposa de la plantilla del rival, i a més encara no tenia la Laura López, ha fet jugar les més joves per tal que agafessin minuts també davant d'un potent rival. Tot i això en els dos darrers quarts els parcials han estat discrets per un 2-4 global en els dos darrers quarts.

LA SIRENA CN MATARÓ 3-12 CN SABADELL

LA SIRENA CN MATARÓ: Debby Willemsz portera; Liana Dance, Marina Zablith, Maria Bernabé, Meritxell Burgos, Alba Bonamusa (1), Clara Cambray, Ciara Gibson (1), Marta Bach, Ona Meseguer (1), Júlia Soler, Cristina Terrado (ps). 3 gols de 26 xuts, de 40 opcions d'atac. 8 exclusions i un penal.
CN SABADELL: Elena Sànchez portera, Mati Ortiz, Anni Espar (1), Bea Ortiz (2, 1 de p.), Chiara Tabani (2), Paula Leiton (2), Marina Cordobés, Maica Garcia (2), Pili Peña, Olga Domènech (1), Judith Forca (2), Laura Ester (ps). 12 gols de 26 xuts de 43 opcions d'atac. 8 exclusions.
PARCIALS: 0-3, 1-5, 1-2, 1-2.