Dissabte arriba un altre La Sirena CNM- CN Sabadell

Els dos campions de competicions europees de la temporada passada es troben al segon partit de lliga

Supercopa waterpolo femení La Sirena - CN Sabadell

El calendari no ha estat massa benèvol per a La Sirena i aquest dissabte a les 12:45 hores ja porta el Club Natació Sabadell a les instal·lacions del Centre Natació Mataró per disputar el partit de la 2a jornada de la Divisió d'Honor. Ja fa pocs dies els dos equips es van enfrontar a la mateixa piscina en ocasió de la final de la Supercopa Estatal i l'equip de Nani Guiu va sortir-ne triomfador per 6-11.

Supercopa waterpolo femení La Sirena - CN Sabadell

Tots dos equips tenen canvis, però està clar que l'equip de Florin Bonca n'ha patit més i encara està en fase d'acoblament de les noves jugadores... I a més ha perdut a Roser Tarragó que ha tornat als Estats Units i Laura López encara està sortint d'una lesió. Per part sabadellenca han perdut una peça clau com era Jennifer Pareja però han incorporat a la internacional Bea Ortiz que està perfectament conjuntada amb les altres jugadores del Sabadell, que són majoria a la selecció estatal.

Supercopa waterpolo femení La Sirena - CN Sabadell

Però bé havia d'arribar el partit i l'equip de La Sirena haurà d'intentar plantar cara i buscar la sorpresa en forma d'una victòria que encara no s'ha aconseguit mai a Mataró. Recordem que l'única va arribar el mes de maig a la final de la Copa de la Reina a Sabadell.

RESULTATS HISTÒRICS