El Quadis defensa el liderat davant el campió de tot

L'equip de La Sirena comença la lliga a la piscina del CN Rubí

L'equip de Beto Fernàndez va aconseguir una contundent victòria per 4-13 a la primera jornada, això sí davant d'un dels rivals més fluixos com és el CN Rubí, convertint-se en el primer líder de la Divisió d'Honor. Però demà dissabte, a l'hora habitual de les 12.45 hores, tindrà molts problemes per defensar aquesta posició. ja que arriba ni més ni menys que el campió de 16 lligues estatals (les onze darreres consecutives) i campió d'Europa fa dues temporades, l'Atlètic Barceloneta. També va guanyar la Supercopa Europea l'any 2014 i té a les seves vitrines 12 Copes del Rei i 12 Supercopes d'Espanya.

Mataro-barceloneta

Amb jugadors com els porters Daniel López Pinedo i Miquel Linares, Blai Mallarach, Marc Minguell, Alberto Munárriz, Roger Tahull, Martin Famera, Marc Larumbe,  els ex-Quadis Marc Roca i Fran Fernàndez i els serbis Viktor i Strahinja Rasovic i el croat Luka Lozina, el seu entrenador Chus Martín disposa d'un planter per guanyar la lliga amb comoditat. A la primera jornada van derrotar el CN Terrassa per 8-4.

Resultats històrics a Mataró

L'equip del Centre Natació Mataró ha rebut en 31 ocasions en partit de la màxima categoria l'equip mariner, tot i que de fet les temporades 94-95, 95-96 i 96-97 es va jugar a la piscina Sant Jordi, amb el CN Mataró com a local.
Dels 31 partits jugats, 5 en "play-off", trobem 27 victòries del Barceloneta (la darrera la temporada passada per un ajustat 8-9), 1 empat (la temporada 10-11, a 8 gols) i només 3 victòries locals (les temporades 92-93, per 10-9, la 93-94, per 6-5, i la darrera la temporada 99-00 pel resultat de 9-8.
En l'ocasió en què l'equip mataroní va eliminar els mariners en un "play-off" en uns quarts de final la temporada 2001-02 l'equip del Centre va guanyar els dos partits a la piscina Sant Sebastià, després d'haver perdut el primer a Mataró.

La Sirena comença a Rubí

Per la seva part l'equip de La Sirena inicia la competició, tal com ho va fer la setmana passada el Quadis, jugant a Rubí. I curiosament a la segona jornada rebrà també el campió, el CN Sabadell.
No sembla que el partit de Rubí, que es juga a les 18.15 hores, hagi de significar massa problema per a l'equip de Florin Bonca per sumar els dos primers punts. Sobretot ara que l'equip rubinenc ha perdut a la seva gran figura Bea Ortiz que ha anat al Sabadell.