El Quadis cau en els quarts de final de la Supercopa Six

Va començar molt bé, però el CN Terrassa, l'amfitrió, va saber remuntar en el darrer quart

L'equip del Quadis CN Mataró va caure a quarts de final de la Supercopa Six, que es va disputar el cap de setmana a Terrassa, davant l'equip amfitrió.

El Quadis va fer un inici de partit sensacional, replicant al gol inicial de Galeev, amb tres gols de Lucas, Víctor Fernàndez i de Grummy Guimaraes, abans d'acabar el primer quart, i encara amb un altre el brasiler, només començar el segon quart, que posà l'1-4. La defensa estava immensa i al darrer Mario Lloret ho aturava tot.

Lògicament va arribar la reacció local i amb dos gols quasi seguits van posar la diferència mínima, però Àlex Codina, el capità del Quadis, va posar el 3-5 amb què es va arribar al descans.

A la represa, de nou Guimaraes va fer pujar la diferència als tres gols. El públic ja ho veia molt complicat, però va ajudar de valent el seu equip, i la defensa dels egarencs va pujar la seva intensitat, a un nivell possiblement per sobre del que s'hauria de permetre i amb un parcial de 3-0 va igualar el marcador. El partit mantenia un ritme vibrant, i al final del tercer quart, amb dos gols més de Guimaraes i un de Ramiro Veich, el Quadis encara estava per davant (8-9).

En el darrer quart la defensa local va continuar a un nivell de pressió molt alt. Iñaki Aguilar va posar la persiana a la seva porteria, i el Quadis va anar pagant el gran esforç realitzat. I quan el Terrassa es va posar per davant, ja es va veure que la cosa seria complicada, i els egarencs fins i tot van tenir un final plàcid, que poc s'hagueren pogut esperar uns minuts abans. Però cal destacar l'enorme partit fet pels jugadors de Beto Fernàndez que van estar ben a punt d'eliminar un equip fort, i que jugava a casa davant la seva afició.