Dissabte de semifinals en la Copa Catalunya de waterpolo

La Sirena juga contra el Sant Andreu i el Quadis contra el Barceloneta, tots a Montjuïc

  • Divendres, 30 Setembre 2016 13:07

Aquest cap de setmana el CN Montjuïc a Barcelona acull la fase final de la Copa Catalunya de waterpolo tant en categoria masculina com femenina i allà hi seran present el Quadis i La Sirena.

Waterpolo Quadis CNM - CN Barcelona

L'equip de La Sirena CN Mataró jugarà la primera semifinal el dissabte a les 10:50 hores, davant el CN Sant Andreu que va eliminar el CN Terrassa per un global de 22-12. Recordem que l'equip de Florin Bonca va superar amb molta facilitat el Sant Feliu per un global de 34-12. L'altra semifinal la jugaran CN Sabadell i CE Mediterrani.

160927Wa_LS-SF(2)

El Quadis jugarà a les 12:20 hores la primera semifinal masculina davant el potentíssim Atlètic Barceloneta. L'equip mariner va aixafar a quarts el Catalunya guanyant-lo per 5-15 i per 24-2, mentre que l'equip mataroní va deixar fora el Club Natació Barcelona en una eliminatòria molt dura (8-9 a Barcelona i 6-5 aquí).

Waterpolo Quadis CNM - CN Barcelona

Evidentment els barcelonins són clars favorits, però de ben segur l'equip de Beto Fernàndez, amb deu jugadors de la pedrera, anirà a donar una bona imatge i a plantar cara. L'altra semifinal la juguen CN Terrassa i CN Sabadell.

El diumenge a les 11 hores i a les 12:30 hores es jugaran les dues finals, primer la femenina i després la masculina.