El Quadis comença guanyant en la Copa Catalunya de waterpolo

Avui dissabte debuta l'equip de La Sirena

Ahir es va posar en marxa la competició oficial en waterpolo, de moment amb la disputa de la Copa Catalunya, i el Quadis CN Mataró va obtenir un valuós triomf en partit d'anada dels quarts de final a la piscina de la Nova Escullera davant el Club Natació Barcelona.

L'equip de Beto Fernàndez va guanyar per un ajustat 8-9 que permet encarar bé, però sense confiances, el partit de tornada de dimecres vinent (18 hores) al complex Joan Serra, per tal de poder accedir a la fase final que es jugarà el pròxim cap de setmana a les instal·lacions del CN Montjuïc.

El CN Barcelona va fer un bon equip, però el Quadis va estar molt intens i lluitador. Van jugar tots els jugadors, amb excepció de Víctor Fernàndez que tenia una sobrecàrrega, i jugadors joves com Raül Loste i Lluc Bertran van jugar molts minuts.

Però, indubtablement, dimecres l'equip mataroní haurà de lluitar i molt. El rival és un equip sòlid, que ha guanyat molt a la porteria.

CN BARCELONA 8-9 QUADIS CN MATARÓ

QUADIS CNM: Mario Lloret, Ramiro Veich (1), Víctor Roqué, Marc Corbalan, Lluc Bertran, Raül Loste (1), Pol Barbena (2), Gustavo Guimaraes (3), Àlex Codina (1), Thomas Lucas (1), Pau Scnhizler, Albert Merino, Marc Pannon.
PARCIALS: 2-3, 3-3, 1-1, 2-2

Waterpolo Quadis CNM - CN Barcelona

La Sirena debuta a Sant Feliu

Per la seva part avui dissabte (16:45 h) debuta a la mateixa competició l'equip de La Sirena CN Mataró, i ho fa a la piscina del CN Sant Feliu, un rival molt assequible tenint en compte el potencial dels dos equips. La tornada serà el dimarts (20:45 h) a la piscina de 25 m de les instal·lacions del CN Mataró.

De superar, com és d'esperar aquesta eliminatòria l'equip de Florin Bonca també jugarà la fase final el proper cap de setmana al CN Montjuïc.