La Sirena no pot amb el campió d'Europa, que fa seva la Lliga

L'equip mataroní dominava per 4-6 però ha desaparegut durant més d'un quart d'hora

Tot i que durant molts minuts ha semblat possible que l'equip de La Sirena repetís l'èxit aconseguit fa poc en la final de la Copa de la Reina, al final les campiones d'Europa han tret tot el seu caràcter per remuntar el partit amb un parcial de 6-0, durant un quart d'hora en què l'equip mataroní ha desaparegut, i així han fet seu un títol més de lliga de Divisió d'Honor, que és el seu 14è en total i el sisè consecutiu.

160521Wa_Sab-CNM1

La Sirena domina fins al descans

El segon partit de la final ha començat amb alguna sorpresa, com el fet que Anni Espar sortia a la piscina, que Laura Ester, la portera titular, era a la banqueta sabadellenca, i que Florin Bonca, sancionat, no era present a la banqueta mataronina i dirigia Pau Cardenal, amb Beto Fernàndez d'ajudant. I a la piscina ha començat com a la final de la Copa amb avantatge de 0-2 de La Sirena, marcats per dues jugadores que en el primer partit no havien marcat, Alkistis Benekou a la boia i Ona Meseguer des de fora. Ha replicat Maica Garcia, però abans del final del primer quart Ciara Gibson ha tornat a superar Elena Sànchez, la jove portera local, per posar dos gols de diferència.
En el segon quart, amb la defensa mataronina més tancada i la sabadellenca molt més oberta, ha començat a haver-hi més exclusions, però la diferència s'ha mantingut amb bons xuts de Ru Tarragó, Ona Meseguer i Ciara Gibson, per arribar al descans encara amb diferència de dos gols (4-6).

160521Wa_SabCNM-2

El Sabadell remunta amb un parcial de 6-0

A la represa Laura Ester s'ha col·locat sota pals i entre això i la forta pressió de les vallesanes en defensa, l'equip mataroní no ha vist porteria, estavellant-ne unes quantes als pals i en canvi el Sabadell, sortint ràpid a la contra, ha remuntat amb gols d'O'Donnell i dos d'Anni Espar, el darrer aprofitant un refús d'Eli Keeve.
I només començar el darrer quart la nord-americana O'Donell ha clavat un altre xut a l'escaire i a partir d'aquí La Sirena ja ha anat a remolc. La portera de La Sirena ha perdut absolutament la concentració i la defensa la confiança i el campió d'Europa ha encadenat sis gols per portar el marcador fins a un 10-6 que ja semblava decidir el matx. Però després d'haver passat més de 15 minuts sense marcar ha despertat l'equip mataroní, demostrant també el seu caràcter guanyador, i amb dos gols en atacs ràpids de Tarragó i un en superioritat d'Ona Meseguer, ha posat el 10-9. Però en el darrer atac local, quan ja s'estava esgotant la possessió, Maica Garcia ha forçat un penal que, transformat per Mariana Cordobés, ha posat, ara sí, la sentència.

CN SABADELL 11-9  LA SIRENA CN MATARÓ

CN SABADELL: Elena Sànchez i Laura Ester porteres, Mati Ortiz, Anni Espar (2), Olga Domènech (1), Colleen O'Donnell (2), Clara Espar, Jénnifer Pareja (1), Marina Cordobés (3, 1 de p.), Pili Peña, Maica Garcia (2), Judit Forca. 11 gols de 30 xuts, de 42 opcions d'atac. 8 exclusions.
LA SIRENA CN MATARÓ: Elisabeth Keeve, Ariana Gragnolatti, Alkistis Benekou (1), Roser Tarragó (3), Clara Cambray, Ciara Gibson (2), Marta Bach, Ona Meseguer (3), Marcela Ríos, Laura López. 9 gols de 30 xuts, de 44 opcions d'atac. 5 exclusions i 2 penals en contra.
PARCIALS: 1-3, 3-3, 3-0, 4-3.