La Sirena ja és a la gran final de la lliga

El CN Mataró ha superat el Sant Andreu en un gran partit (12-3)

Waterpolo fem. La Sirena - Sant Andreu

L'equip de La Sirena ja és a la gran final del campionat de lliga de la Divisió d'Honor, després de superar el Sant Andreu al segon partit de la semifinal. Les mataronines van imposar la superioritat contra un rival que va presentar batalla fins al descans, però es va enfonsar a la represa.

El primer quart va estar dominat clarament pel conjunt mataroní que marxava amb un clar 4-0, transformant pràcticament totes les ocasions de gol. Les barcelonines, però, van reaccionar a la segona meitat gràcies a les superioritats i un gol de rebot i van posar una mica d'emoció igualant el marcador al descans (5-3).

Però el vendaval de joc de les mataronines va ser total en els dos darrers quarts, sense encaixar cap gol i classificant, per la via ràpida, l'equip per la gran final. El primer partit de la gran final, serà ja aquest dimarts a les 18 h a Mataró contra el CN Sabadell.

La Sirena CN Mataró 12-3 CN Sant Andreu

LA SIRENA CN MATARÓ: Elisabeth Keeve, Arianna Gragnolati, Aina Bonamusa, Alkistis Benekou, Roser Tarragó (4), Alba Bonamusa (1), Clara Cambray, Ciara Gibson (4), Marta Bach, Ona Meseguer (2), Marcela Ríos (1), Laura López, Júlia Nieto.
PARCIALS: 4-0, 1-3, 3-0, 4-0.