Partidàs enorme de La Sirena per començar el "play-off"

Ha doblat el Sant Andreu, tercer de la fase regular, amb una exhibició ofensiva

L'equip de La Sirena CN Mataró començava avui dimecres l'eliminatòria de semifinals del "play-off" pel títol a la piscina Pere Serrat de Sant Andreu i ho ha fet amb un partidàs enorme i aconseguint un triomf que, de moment, no deixa dubtes respecte de la superioritat del segon respecte el tercer. Ara hem d'esperar que en el pròxim partit a Mataró no es giri la truita com va passar la temporada passada.

L'equip de Florin Bonca ha fet una sortida demolidora amb tres gols en els quatre primers atacs. Amb un gran rendiment en defensa, concedint només un gol i de penal, i mantenint una gran eficàcia en atac s'ha tancat el primer quart amb cinc gols d'avantatge (1-6) que deixaven el matx ben encarrilat. Com era d'esperar ha reaccionat l'equip local, amb atacs més llargs i assegurant més les possessions, però sense poder escurçar diferències, i al descans s'ha arribat amb 5-10.

160511Wa_SAndreuCNM

I a la represa el marcador parcial de 5-10 s'ha repetit, tot i que distribuït una mica diferent, i amb l'equip mataroní guanyant tots dos períodes. Al segon quart la diferència ha pujat fins als vuit gols (8-16), i al final s'ha arribat amb 10-20 amb l'equip visitant doblant el local.

Destacar el gran partit en atac de Marta Bach, la seva tasca defensiva habitual, ha afegit quatre gols sent la màxima golejadora de l'equip. Però nou jugadores han marcat, cosa que indica el potencial de l'equip.

La Sirena-Sant andreu

El dissabte a les 12:45 hores al complex Joan Serra s'hauria de sentenciar en el segon partit, com de ben segur farà el CN Sabadell que avui ha guanyat el Rubí per 5-18. I així es podrà encarar la final en igualtat de condicions.

CN SANT ANDREU 10-20 LA SIRENA CN MATARÓ

CN SANT ANDREU: Gasulla, Lloret (4), Crespi (2), Guiralt (1), Seto, Roca, Hernàndez (2), Mora, Fernàndez, Recio, Dalmases (1), Aznar.
LA SIRENA CN MATARÓ: Elisabeth Keeve, Ariana Gragnolatti (3), Alkistis Benekou (1), Roser Tarragó (2), Alba Bonamusa (2), Clara Cambray (1), Ciara Gibson (3), Marta Bach (4), Ona Meseguer (1), Marcela Ríos, Laura López (3).
PARCIALS: 1-6, 4-4, 3-6, 2-4.