La Sirena es passeja en el darrer partit de la fase regular

Ha derrotat el cuer, el WP Navarra, per 24-6

Com era d'esperar, l'equip de La Sirena CN Mataró no ha tingut cap mena de problema per derrotar el cuer, en el darrer partit de la fase regular, de forma contundent per 24-6, en un partit que gairebé ha estat un entrenament de cara al primer partit del "play-off" que començarà dimecres vinent a Sant Andreu.

Waterpolo fem. La Sirena - Navarra

Al primer quart l'equip navarrès s'ha mantingut una mica dins del partit (6-3), però en el segon quart un parcial de 7-0 ha posat les coses a lloc, amb la defensa local treballant intensament, i després del descans la diferència ha anat augmentant sense parar.

LA SIRENA CN MATARÓ 24-6 WP NAVARRA

LA SIRENA CN MATARÓ: Elisabet Keeve, Ariana Gragnolatti (6); Aina Bonamusa (1), Alkistis Benekou, Roser Tarragó (5), Alba Bonamusa (3), Clara Cambray (1), Ciara Gibson (3), Marta Bach, Ona Meseguer (3), Marcela Ríos (3), Mireia Nedderman.
PARCIALS: 6-3, 7-0, 7-2, 4-1.