La Sirena CN Mataró s'assegura el segon lloc

Ha guanyat clarament a Rubí davant l'equip revelació de la temporada

L'equip femení de waterpolo de La Sirena ha superat l'equip revelació de la temporada, el CN Rubí, i s'ha assegurat la segona plaça de la fase regular. Així al "play-off" que començarà el pròxim dia 11, en semifinals es trobarà, tal com va passar la temporada passada, amb el SN Sant Andreu, que en aquella ocasió va deixar l'equip de Florin Bonca sense final.

WA FEM- RUBÍ

Ara fa poc, els dos equips s'havien trobat a la semifinal de la Copa de la Reina amb clara victòria mataronina per 16-5, però avui, jugant a casa seva, les rubinenques han sortit a totes i s'han avançat al final del primer quart (2-1). Però al segon quart La Sirena s'ha despertat i, amb gran efectivitat en atac, ha clavat un parcial de 0-5 que ja ha encarrilat bé el partit.
A la represa, en el tercer quart, l'equip local ha tornat a igualar les coses, però en el darrer tram l'equip mataroní s'ha continuat mostrant molt fort en defensa i porteria per tancar amb un 5-14, no massa diferent del resultat de la semifinal de la Copa.

CN RUBI  5-14 LA SIRENA

LA SIRENA CN MATARÓ: Elisabeth Keeve, Ariana Gragnolatti (1), Aina Bonamusa, Alkistis Benekou (2), Roser Tarragó (3), Alba Bonamusa, Clara Cambray, Ciara Gibson (1), Marta Bach (1), Ona Meseguer (2), Marcela Ríos, Laura López (4) i Mireia Neddermann.

PARCIALS: 2-1, 0-5, 3-4, 0-4.