Tercera derrota de l'any de La Sirena

Ha perdut de forma clara en partit de Lliga a la piscina del recent campió d'Europa

L'equip de La Sirena CN Mataró retornava avui a la piscina del seu primer gran èxit de la temporada, la piscina Carles Ibars del CN Sabadell, on fa només 17 dies s'havia fet amb la Copa de la Reina tombant l'imbatible equip de Nani Guiu. I allà La Sirena ha tornat a la realitat perdent de forma clara (12-3) davant del recent campió d'Europa, i rebent la segona derrota de l'any 2016, ja que fins ara només havia perdut contra el UVSE Budapest, el finalista de l'Eurolliga guanyada el diumenge pel CN Sabadell, i contra el propi Sabadell a la primera fase de l'Eurolliga.

El partit no tenia massa transcendència per a l'equip de Florin Bonca, ja que a la primera volta a Mataró, en partit jugat el 14 de novembre, havia perdut per 5-13. Això volia dir que tot i que s'hagués arribat a guanyar era materialment impossible guanyar el golaverage i fer-se amb el primer lloc de la fase regular, i això ha fet per exemple que es reservés a Laura López. En canvi per a les noies de Nani Guiu significava prendre's la revenja de la dolorosa derrota encaixada a la final de la Copa a casa seva.

151114Wa_CNM-Sab1

El partit ha començat de forma prou igualada (2-1 al primer quart), però al segon la defensa sabadellenca ha començat a funcionar molt bé i al descans el marcador ja estava en 4-1, mentre els xuts mataronins s'estavellaven als pals.
A l'inici del tercer quart ha marcat La Sirena (4-2), però aleshores ha despertat la "bèstia" que amb gran encert en el xut, i amb defensa i porteria insuperables, ha clavat un parcial de 6-0, deixant absolutament sentenciat el partit.
Possibllement al "play-off" la cosa anirà diferent...

CN SABADELL 12-3 LA SIRENA CN MATARÓ

CN SABADELL: Laura Ester, Mati Ortiz (2), Ani Espar (2), Collen O'Donell (1), Jenifer Pareja (3), Marina Cordobés (2), Maica Garcia (2), Pili Peña, Clara Espar, Olga Domènech, Judith Forca (1).
LA SIRENA CN MATARÓ: Elisabeth Keeve, Ariana Gragonlatti, Alkistis Benekou, Roser Tarragó (1), Alba Bonamusa (1), Clara Cambray, Ciara Gibson, Marta Bach, Ona Meseguer, Marcela Ríos (1).
PARCIALS: 2-1, 2-0, 4-1, 4-1.