La Sirena resol amb un gran segon quart

Ha derrotat el CN Sant Andreu i pràcticament assegura la segona posició

L'equip de La Sirena tornava a "casa seva", a les instal·lacions del complex Joan Serra del Centre Natació Mataró, després de dos caps de setmana de glòria a Sabadell i al Sorrall, on va aconseguir dos grans títols. I ho ha fet superant el rival directe per a l'obtenció del segon lloc de la fase regular, el CN Sant Andreu.

L'equip andreuenc, en la darrera visita que va fer a Mataró, va derrotar a La Sirena en la semifinal del "play-off" de la temporada passada per un ben explícit 3-11, i no era fàcil tornar a la competició davant un equip que sol complicar les coses, però l'equip de Florin Bonca ha sortit ben mentalitzat per tal que no es repetís la història. Però a cada gol local les visitants responien i al final del primer quart el marcador estava en un ajustat 3-2.

La Sirena CNM - CN Sant Andreu

Ha estat en el segon quart que "les sirenes" s'han retrobat amb el seu millor joc, amb una gran defensa, bones contres i bones solucions en atac posicional i han obert el marcador amb un parcial de 5-1, ben semblant al que havien fet davant el Sabadell (5-2) i igual al que havien fet davant les russes.

Després d'arribar al descans amb 8-3, l'equip ja s'ha limitat a gestionar l'avantatge amb atacs llargs i bones defenses, i només al final de tot s'ha relaxat una mica massa, encaixant els dos darrers gols del partit.

Dimecres jugaran a la piscina del CN Sabadell en partit ajornat de la 15a jornada davant del líder de la competició.

LA SIRENA CN MATARÓ 10-6 CN SANT ANDREU

LA SIRENA CN MATARÓ: Elisabeth Keeve, Ariana Gragnolatti (2), Alkistis Benekou (2), Roser Tarragó (3), Alba Bonamusa (1), Clara Cambray, Ciara Gibson, Marta Bach (1), Ona Meseguer, Marcela Ríos, Laura López (1), Júlia Àvila.
CN SANT ANREU: Hoyos, Crespí (1), Lloret, Guiralt (1), Morell (1), Roca, Hernàndez, Mora, Seto (1), Recio (1), Dalmases, Aznar (1).
PARCIALS: 3-2, 5-1, 1-0, 1-3.