Tarda de Sant Jordi amb waterpolo al Centre Natació Mataró

La Sirena rep el CN Sant Andreu i el Quadis el CN Barcelona, en partits importants

La tarda de Sant Jordi és tarda de waterpolo al complex Joan Serra del Centre Natació Mataró on tant l'equip femení com el masculí tenen partits molt importants.

160422Wa_TaradSJ

La Sirena rep un rival directe: el CN Sant Andreu

Primer a les 16:30 hores l'equip de La Sirena, després d'una setmana màgica en què va aconseguir dos títols i de les celebracions posteriors, ha de tornar a la feina en l'intent d'assolir un triplet que seria sensacional. I de moment el dissabte rep el tercer classificat de la lliga, el CN Sant Andreu, que té els mateixos 39 punts que La Sirena, que és el segon classificat, però va guanyar a la piscina andreuenca per 6-10 a la primera volta. 
Però recordem que l'equip andreuenc va ser capaç la temporada passada de guanyar dos partits a Mataró per ficar-se a la final de la lliga.

Recorda el que va passar a la primera volta a Sant Andreu

Entre les seves components destaca la presència d'Helena Lloret (ex-jugadora del Centre), Marta Recio, Noèlia Mora, Marta Crespí i la portera Elisabeth Gasulla.

Després el dimecres 27 La Sirena anirà a la piscina del CN Sabadell, que el rebrà després d'haver jugat aquest cap de setmana la fase final de l'Eurolliga també a casa seva.

RESULTATS HISTÒRICS

El Quadis rep el Club Natació Barcelona, rival pel cinquè lloc

Després a les 18 hores l'equip del Quadis torna a casa després de moltes setmanes sense jugar-hi i ho fa en el darrer partit de la temporada regular en la qual rep l'equip més llorejat del waterpolo català i espanyol, com és el Club Natació Barcelona, vingut a menys en els darrers anys, però que sembla que s'està refent i es disputa amb el Quadis la cinquena plaça final de la fase regular, en la qual estan igualats ara mateix a 37 punts.

El Quadis necessita una victòria, ja que l'empat donaria avantatge a l'equip cenebista, ja que a la primera volta van guanyar a casa seva per 12-11. L'equip que quedi cinquè molt probablement tindrà com a rival el Terrassa a quarts de final del "play-off" i el que quedi sisè s'haurà d'enfrontar amb el Canoe, que darrerament és una "bèstia negra" per al Quadis.

Recorda el que va passar a la primera volta a la Nova Escullera

A l'equip de la Nova Escullera que entrena Antoni Esteller, destaquen el seu fill Joel Esteller, Víctor Flores, Lucas Duric, Pol Gomà, Miguel de Toro i el porter Enric Royo.

Com es pot veure aquí sota el CN Barcelona va guanyar 24 seguides a la piscina del CN Mataró, però darrerament ha caigut derrotat quate vegades seguides.

RESULTATS HISTÒRICS