La Sirena ha de treballar diumenge… a la final de Copa de la Reina

Ha superat el Rubí a la primera semifinal de forma força còmoda

L'equip de La Sirena CN Mataró ha superat per 5-16 el CN Rubí a la semifinal de la Copa de la Reina i jugarà aquest diumenge a Sabadell la tercera final de la seva història després de les que va jugar les temporades 2009-10 i 2013-14, caient en ambdues ocasions davant el CN Sabadell que tornarà a ser el rival, ja que a la segona semifinal ha derrotat per 17-5 el CN Sant Andreu.

La final (diumenge 13:50h) serà retransmesa en directe per Esport3 i per Teledeporte.

160409Wa_LaSirena

Dos parcials de 0-5 han trencat el partit

A l'inici del partit s'ha vist un Rubí encongit i superat completament per les "sirenes" que en quatre minuts han fet pujar un 0-5 al marcador. Un temps mort del tècnic rubinenc ha centrat les seves jugadores que han pressionat més amunt en defensa, han provocat pèrdues i han fet contres i també han trobat opcions en xuts exteriors per reduir fins a un 3-5 al final del primer quart.

A l'inici del segon s'ha repetit la història. Ara era l'equip mataroní el que pressionava molt amunt en defensa provocant errades i sortint a la contra. Un gol d'Ari Gragnolatti, tres consecutius de Roser Tarragó i un de Ciara Gibson han tornat a posar les coses a lloc amb un altre parcial de 0-5, que ara les rubinenques ja no han pogut reduir fins al descans al qual s'ha arribat amb 3-10.

16040Wa_Tarrago3-9

Descansen al tercer quart i premen l'accelerador a l'últim

A la represa altre cop s'ha relaxat l'equip de Florin Bonca, potser pesant ja en la final de demà, i en el tercer quart només hi ha hagut un gol de penal a càrrec del Rubí.
Al darrer quart les jugadores de l'equip mataroní han tornat a prémer l'accelerador i en quatre minuts han fet un parcial de 0-4 portant el marcador a la diferència de 10 gols, que al final encara s'ha convertit en un més, que també és un més del que va registrar el marcador al partit de lliga jugat a Mataró que acabà en 17-7.

CN RUBÍ 5-16 LA SIRENA CN MATARÓ

CN RUBÍ: Vila, Sampons, D. Gerschcovsky, G. Gerschcovsky, Soriano, Barreiro (1), Castellà, Ortiz (3, 1 de p.), Escoda (1), Sampons, Estalella, Triviño (1) i Rutgers
LA SIRENA CN MATARÓ: Elisabeth Keeve, Ariana Gragnolatti (3), Aina Bonamusa, Alkistis Benekou (1), Roser Tarragó (3), Alba Bonamusa, Clara Cambray (1), Ciara Gibson (3, 1 de p.), Marta Bach (2), Ona Meseguer (2), Marcela Ríos (1), Laura López i Mireia Neddermann
PARCIALS: 3-5, 0-5, 1-0, 1-6