La Sirena passa a la semifinal de dissabte (12 h) sense problemes

Ha superat el WP Zaragoza per 18-5 i jugarà contra el CN Rubí que ha derrotat el Moscardó

L'equip de La Sirena CN Mataró debutava avui a la Copa de la Reina i ho ha fet guanyant còmodament per 18-5 el WP Zaragoza en partit de quarts de final. L'equip aragonès era un rival ben assequible (a la lliga se'l va derrotar per 23-5 a Mataró i per 5-21 a Saragossa) i això ha permès dosificar les jugadores de cara a la semifinal i a la possible final, i han jugat també les jugadores que en partits més complicats tenen poques opcions.

Sirena-Zaragoza

Com era d'esperar l'equip mataroní ha controlat el matx des del primer moment, tot i que en el primer quart les saragossanes han plantat cara fins el 2-2. El primer quart ja ha acabat amb 4-2 i en el segon ja s'ha trencat el partit amb un parcial de 4-0. I sobretot s'ha ampliat la diferència al darrer quart en el qual La Sirena ha fet un parcial de 8-2, després d'haver arribat al final del tercer amb 10-3.

LA SIRENA CN MATARÓ 18-5 EWP ZARAGOZA

LA SIRENA CN MATARÓ: Elisaeth Keeve i Mireia Nedderman porteres; Ariana Gragnolati (4), Aina Bonamusa, Alkistis Benekou (5), Roser Tarragó (1), Ciara Gibson (1), Clara Cambray (2), Alba Bonamusa (1), Marta Bach (1), Marcela Ríos, Ona Meseguer (3), Laura López.
EWP ZARAGOZA: A. Corao, Ciudad (2), Jiménez, R.Corao, Sanz, Andrea Blas (2), Coloma, C. Madre, M, Madre, Valdivielso, Gómez, Tazueco (1), Ballesta.
PARCIALS: 4-2, 4-0, 2-1, 8-2.

El CN Rubí serà el rival del dissabte a semifinals

Al primer quart de final el CN Rubí s'ha imposat al CN Moscardó de Madrid i serà el rival a  semifinals. En el que es preveia el quart de final més igualat, l'equip rubinenc ha guanyat per 6-11 amb un gran partit de la internacional Bea Ortiz que ha fet 7 gols, i demà l'equip de Florin Bonca haurà d'actuar una mica més a fons que ho ha fet avui, per tal d'anar agafant ritme de cara a la possible final. Al partit de lliga jugat a Mataró l'equip de La Sirena va guanyar per 17-7 i evidentment és el gran favorit per passar a la final.

Sabadell i Sant Andreu disputaran l'altra

Com era d'esperar Sabadell i Sant Andreu tampoc han tingut problemes per passar a semifinals derrotant a Mediterrani per 19-9 i al Dos Hermanas per 17-6. D'aquesta manera els quatre semifinalistes seran catalans.

EL CALENDARI DE PARTITS

El dissabte es jugaran les semifinals:
12 h: CN Rubí - LA SIRENA CN MATARÓ
13:50 h: CN Sabadell - CN Sant Andreu

El diumenge a les 13:50 hores es jugarà la final, que serà retransmesa en directe per Esport3