La Sirena juga la Copa de la Reina a Sabadell

Per començar avui divendres a les 17 hores s'enfronta a quarts de final contra el WP Zaragoza

Aquest cap de setmana la piscina de Can Llong del CN Sabadell acull la fase final de la Copa de la Reina amb la participació dels vuit primers equips de la lliga, entre ells l'equip de La Sirena CN Mataró, que hi serà present per onzena vegada.

Sirena-Zaragoza

EL CALENDARI DE PARTITS

Avui divendres es jugaran els partits de quarts de final que són aquests:
Moscardó - Rubí (15:30 h)
LA SIRENA - WP Zaragoza (17h)
Sabadell - Mediterrani (18:30 h)
Sant Andreu - D.Hermanas (20h)

El dissabte a les 12 h i 13:50 h es jugaran les semifinals, entre els guanyadors dels dos primers quart i guanyadors dels dos darrers.

El diumenge a les 13:50 hores es jugarà la final.

160407Wa_PresenatacióCopa

En onze participacions s'ha arribat a dues finals

L'equip mataroní en la seva onzena participació buscarà la seva tercera final, a la qual hauria d'arribar amb el Sabadell com a rival si tot es desenvolupa normalment. En les dues anteriors que ha pogut jugar va perdre, naturalment, davant el CN Sabadell: la temporada 2009-10 per 10-4 i la temporada 2013-14 per 15-3.
L'equip sabadellenc ha guanyat les darreres vuit edicions i l'última en què no va guanyar l'equip sabadellenc, se'l va emportar l'Ondarreta madrileny, on jugava Laura López, ara jugadora de La Sirena CN Mataró.

En principi el camí de l'equip mataroní sembla ben assequible, tenint en compte que fins ara a la lliga només ha perdut un partit davant el Sabadell. Això pot permetre arribar a la final de forma més còmoda que les sabadellenques que es trobaran amb el "Medi" i molt possiblement amb el Sant Andreu que li posaran les coses més difícils. Però ens deia la capitana Marta Bach que això segons com pot ser contraproduent, ja que l'equip podria arribar una mica mancat de ritme competitiu.

LA HISTÒRIA DEL CN MATARÓ A LA COPA DE LA REINA