La Sirena continua intractable

Ha derrotat el "Medi" a la seva piscina demostrant una gran superioritat

L'equip femení de La Sirena CN Mataró ha demostrat a la piscina Josep Vallès del CE Mediterrani, que ara mateix és clarament superior a l'equip barceloní i l'ha derrotat per un contundent 8-17, i d'aquesta manera continua a dalt de tot amb la mateixa puntuació que CN Sabadell i CN Sant Andreu.

Després del gol inicial de les locals, l'equip de Florin Bonca de seguida ha anat per feina i s'ha posat tres amunt (1-4) a l'inici del segon quart per deixar clares les seves intencions. Poc podien fer les noies de l'equip de Sants per aturar l'allau de joc que se'ls queia al damunt, amb un atac demolidor que els anava clavant gols per tots costats, i així al descans pràcticament estava tot decidit amb un 2-7.

A la represa, La Sirena no s'ha relaxat en cap moment i ha guanyat també els dos últims parcials per acabar guanyant de nou gols, una diferència que mai havia aconseguit en aquella piscina i que deixa ben clar el potencial i les aspiracions de l'equip mataroní.

CE MEDITERRANI 8 - 17 LA SIRENA CN MATARÓ

CE MEDITERRANI: Domínguez, Vicente (1), Gual (5), Panicello, Gorria, Ardanuy, Goset, Carla Graupera, Mar Llisterri, Durán (1), Dunstan, Puanani (1).
LA SIRENA CN MATARÓ: Elisabeth Keeve, Ariana Gragnolati (3), Alkistis Benekou (2), Roser Tarragó (1), Alba Bonamusa, Clara Cambray (2), Ciara Gibson (4), Marta Bach (2), Ona Meseguer, Marcela Ríos, Laura López (2), Júlia Avila.
PARCIALS: 1-3, 1-5, 2-4, 4-6.