Segona victòria de les waterpolistes a Kazan

La selecció espanyola, amb Marta Bach, Roser Tarragó i Laura López, ha superat Nova Zelanda

La selecció espanyola femenina de waterpolo que defensa el títol mundial aconseguit ara fa dos anys a Barcelona, porta dues victòries al Mundial de Kazan ja que, després d'haver derrotat Kazakhstan a la jornada inaugural, avui ha derrotat Nova Zelanda.

La selecció espanyola, on hi formen tres jugadores del Centre Natació Mataró La Sirena (les mataronines Marta Bach i Roser Tarragó i la madrilenya Laura López), al primer partit va guanyar Kazakhstan per 14-7, amb tres gols de Roser Tarragó, i avui han superat de forma molt còmoda a Nova Zelanda amb un resultat gairebé impropi d'un mundial, ja que han guanyat per 23-2, amb onze gols de les tres "sirenes", 6 de Roser Tarragó, 4 de Laura López  i 1 de Marta Bach.
Està clar que les tres jugadores de moment estan sent importants en l'esquema de Miki Oca i Roser Tarragó ha disposat de 46 minuts, Marta Bach de 35 i Laura López de 25.

Demà passat, dijous 30 a les 13:30 hores, Espanya disputarà el partit més complicat de la primera fase davant Canadà, en el qual es jugaran el primer lloc del grup, amb el qual s'accedeix directament a quarts de final. Les canadenques han superat Nova Zelanda per 15-6 i Kazakhsatan per 17-4.

150728Wa_Mundial1